Saša Kovačević o prijateljstvu sa Nikosom Vertisom i virusu zbog kog je drastično smršao: Osudio omladinu koja je gađala pevače (VIDEO)

30.06.2023

15:17

0

Proveo je 10 dana na intenzivnoj nezi, a sada otkrio detalje

Saša Kovačević o prijateljstvu sa Nikosom Vertisom i virusu zbog kog je drastično smršao: Osudio omladinu koja je gađala pevače (VIDEO)
Copyright Skymusic photo team

Grčki pevač Nikos Vertis sinoć je održao veliki solistički koncert na stadionu "Tašmajdan" u Beogradu, pre oko 10 hiljada ljudi. Osim fanova, koncertu su prisustvovale i brojne javne ličnosti među kojima su Saša Kovačević, Milica Pavlović, Sanja Stanković, Vanja Mijatović, Marija Bulat, Sale Tropiko, Stevan Anđelković i mnogi drugi.

Saša Kovačević je gostovao na Nikosovom koncertu, zapevavši svoje velike hitove. Stigao u pratnji svoje partnerke Zorane Tasovac, koja mu je sve vreme bila velika podrška i nisu skidali osmeh s lica.

Nakon islaska na scenu, Kovačević je u otvorenom razgovoru sa medijim progovorio o zdravestvenom stanju, incidentima na "Music Week-u" i prijateljstvu sa Nikosom Vertisom.

Na samom početku je otkrio detalje zdravstvenog stanja nakon hospitalizacije.

- Neki virus je, u stvari, prošao kroz mene i veliki pad imuniteta. Trombociti i leukociti su bili ispod svake granice, pa sam tu morao da radim spinalnu punkciju koštane srži i svašta nešto što nije bilo ni prijatno. Bogu hvala sve je okej, proletelo je nešto, verovatno u nekom trenutku kad sam bio pod većim stresom i umorniji. Desetak danas sam bio na intenzivnoj nezi.  Ovom prilikom bih da se zahvalim svim doktorima, tehničarima i medicinskim sestrama sa Kliničkog centra jer su stvarno bili divni prema meni - iskren je bio Saša.

Inače, Saša je dobio virus zbog kog je čak dva puta bio hospitalizovan. Sada se oseća dobro, čemu svedoči i činjenica da je putovao dva puta iz zemlje kako bi snimao nove spotove.

Pevač se osvrnuo i na incidente na muzičkom festivalu "Music Week", proteklog vikenda, kada je publika flašama, čašama i nakitom, gađala pojedine izvođače poput Senide, Vojaža, Eme Radujko i Breskvice.

Skymusic photo team
Saša Kovačević

- Iskren da budem, nisam propratio budući da sam prošao kroz poprilično težak period. Ne znam šta reći, obzirom da se muzika koja se danas propagira šalje neku drugačije, da ne kažem pogrešnu poruku omladini, mislim da nismo na dobrom putu što se toga tiče. Razumem i drugačiji pravac i trendove, i ranije se to pevalo, ali nekako kada imate izvođače kada pevaju o istim stvarima, mora to da se ispolji u vidu bilo kakvog nasilja. Ne znam kako bih se ja osećao, ali svakako nije lepo slati takvu poruku - rekao je Kovačević za "Skymusic", a ceo intervju pogledajte na vrhu teksta.

Grk je inače najavio Sašu Kovačevića kao specijalnog gosta, koji je prepevao jedan od najvećih Vertisovih hitova, kompoziciju "Thelo Na Me Nioseis".

Ovo će biti prvi put da će domaća publika na istoj bini čuti originalnu verziju pomenute numere, ali i njenu obradu, popularnu "Živim da te volim" koja je obeležila Kovačevićevu karijeru.

- Saša Kovačević je veoma ozbiljan muzičar, i on tretira pesmu "Thelo Na Me Nioseis" savršeno - rekao je Nikos.

Šta je Saša Kovačević još imao da kaže nakon Nikosovog koncerta, detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike