Saša Kovačević se oglasio mesec dana pošto je završio u bolnici: Ovako pevač izgleda nakon borbe sa zdravstvenim problemima

23.06.2023

08:43

0

On se zahvalio svojim fanovima na brizi i najavio im druženja uskoro

Saša Kovačević se oglasio mesec dana pošto je završio u bolnici: Ovako pevač izgleda nakon borbe sa zdravstvenim problemima
Saša Kovačević - Copyright Marija Mladjen/ATAImages

Pevač Saša Kovačević je pre mesec dana hitno primljen u Urgentni centar, gde je bio i zadržan. Nekoliko dana kasnije, kako se pisalo, on je pušten na kućno lečenje, a sada se, posle dužeg vremena, obratio svojim fanovima na društvenim mrežama.

Pevač se nije oglašavao preterano na društvenim mrežama, pogotovo ne oko svog stanja, ali je sada svojim fanovima, ali i medicinskom osoblju, rešio da se zahvali.

- Dragi moji, nakon gotovo mesec dana odsustva, imam potrebu da vam se javim. Pre svega da vam se zahvalim na brizi, na ljubavi koju ste mi slali svih ovih dana - započeo je Saša, pa nastavio:

- Poslao bih i, pre svega, veliku zahvalnost Kliničkom i Urgentnom centru, koji su vodili računa o meni svih ovih dana. Izvinjavam se svim ljudima za koncerte koji se nisu mogli dogoditi u ovom periodu, da kažem u junskom periodu, ali već od jula nastavljamo jako, pripremam baš dobre stvari, dobre pesme, tako da se ubrzo družimo i jedva čekam da vas vidim. Ljubim vas puno.

ATAImages/Dušan Milenković
Saša Kovačević

Podsetimo, u drugoj polovini maja odjeknula je vest da je Saša Kovačević primljen u Urgentni, a kako se navodio, on je bio vidno malaksao. Kada mu je urađena krvna slika, lekari nisu bili zadovoljni nalazima.

Za 24sedam se tada oglasio njegov menadžer, koji je rekao da je pevač zadržan u bolnici, te da stanje nije najbolje, ali nisu želeli da šire priču.

ATAImages/ Antonio Ahel
Saša Kovačević

Nekoliko dana kasnije, on je pušten na kućno lečenje, sa instrukcijama kako i šta da radi da bi se što pre oporavio, što je on očigledno poslušao, s obzirom na to da se već vraća poslovnim obavezama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike