Saša Kovačević stigao na Taš gde će zapevati sa grčkom zvezdom: Njegova prezgodna devojka privukla sve poglede (FOTO)

29.06.2023

22:12

0

Ona je otkrila ravan i zategnut stomak

Saša Kovačević stigao na Taš gde će zapevati sa grčkom zvezdom: Njegova prezgodna devojka privukla sve poglede (FOTO)
Zorana Tasovac i Saša Kovačević - Copyright 24sedam/Danica Božović

Nikos Vertis, grčka zvezda, večeras je otvorio koncert na Tašmajdanu za srpsku publiku koja je željno iščekivala mesecima da oseti adrenalin koji pevač pravi širom Balkana.

Na ovaj spektakl sjatile su se i brojne javne ličnosti, poput Ivane Dudić, Milice Pavlović, Sanje Stanković, Vanje Mijatović, Filipa Mitrovića, Peđe Blizanca, Huse Bit Strita, Marije Bulat, Saleta Trpika i mnogih drugih.

- Dobro veče, Srbijo! - uzviknuo je Nikos na srpskom jeziku po izlasku na binu, gde ga je čekao krcati stadion Tašmajdana.

- Mnogo sam srećan što sam ovde. Večeras slavim i 20 godina svoje diskografije. Očekuje vas prelep koncert - rekao je Vertis, kome će gost večeras biti Saša Kovačević. On je na Tašmajdan stigao sa devojkom Zoranom Tasovac, s kojom se, inače, retko pojavljuje u javnosti, te su zablistali pred fotoreporterima.

Kovačević se za ovu priliku obukao svečano, crne pantalone i belu košulju, dok je njegova devojka pokazala izazovan izgled i vitku liniju. Zoranin stajling naizgled je bio jednostavan, ali je izdominirala u kratkoj uskoj majici, te pokazala pločice na stomaku, a uz to je obukla crnu teksas suknju sa dubokim šlicem.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike