Emi Radujko sevala zadnjica tokom nastupa: Izazvala burne reakcije na "Music Week-u", a na njene obline niko nije ostao ravnodušan (VIDEO)

26.06.2023

23:39

0

Reakcije publike su bile podeljene

Emi Radujko sevala zadnjica tokom nastupa: Izazvala burne reakcije na "Music Week-u", a na njene obline niko nije ostao ravnodušan (VIDEO)
Ema Radujko - Copyright ATA Images/ M.P./24sedam/M.M.

Da mlada pevačica Ema Radujko svojom ekstravagantnom pojavom nikog ne ostavlja ravnodušnim dokazala je kontroverznim nastupom na "Belgrade Music Week" festivalu protekle nedelje, nakon kog javnost ne prestaje da bruji o mladoj muzičkoj nadi.

Ema je u saradnji sa Albinom i menadžerkom Sandrom Šašom izdala svoj prvi studijski album "Afrodita" koji je publici predstavila sinoć spektakularnim nastupom na beogradskom Ušću.

Iako je tokom samog nastupa promenila čak pet odevnih kombinacija, najjači utisak su ostavili zlatni triko i kostim u duginim bojama, koji su više otkrivali nego pokrivali. Ema je vrelim plesom uz pesmu "Žena fudbalera" temperaturu podigla na 300, a provokativno izdanje izazvalo je mnoštvo reakcija na društvenim mrežama, dok je video njenog vrelog plesa postao viralan, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Reakcije publike su bile burne, a dok su jedni bili u transu uz Emino izvođenje i provokativno mešanje, drugi su negodovali, dobacivali, vređali, pa čak i gađali mladu pevačicu kojoj je ovo prvo javno pojavljivanje pred hiljadama ljudi.

Iako je u prvi mah delovala uplašeno, Emu to nije omelo da na sceni da svoj maksimum i pokaže šta ume. U jednom trenutku sevnula joj je izvajana zadnjica, što je izazvalo lavinu podeljenih reakcija na TikToku.

Emin izazovni performans detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike