Tea Tairović uhvaćena u zagrljaju našeg reprezentativca: Pre nje je ljubio njenu mlađu koleginicu (FOTO)

29.06.2023

15:05

0

Pevačica otkrila da li je u vezi sa fudbalerom

Tea Tairović uhvaćena u zagrljaju našeg reprezentativca: Pre nje je ljubio njenu mlađu koleginicu (FOTO)
Tea Tairović i Uroš Račić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Tea Tairović nedavno je na stadionu "Tašmajdan" održala svoj prvi veliki solistički koncert, pred više od 10 hiljada posetilaca.

Iako je poslednjih godina uspešna u poslu, Tea priznaje da u ljubavi nema sreće, a njen ljubavni život od samog pojavljivanja na javnoj sceni intrigirao je javnost. Neretko se spekuliše o njenom emitivnom statusu i nagađa o muškarcima koji bi osvojili njeno srce.

Sada su se na mrežama pojavile fotografije na kojima je atraktivna pevačica u zagrljaju reprezentativca Srbije, Uroša Račića, koji je trenutno igrač Valensije.

Fotografije su nastale na jednom privatnom veselju, a fudbaler je pevačici davao bakšiš tokom čitavog slavlja. Svima je privukao pažnju položaj njegovih ruku koje držao oko Teinog struka, a pao je i sočan poljubac u obraz.

Slab na pevačice

Poznato je da Uroš voli pevačice, jer je donedavno bio u emotivnoj vezi sa mladom Emom RadujkoOna ga je i posećivala u Španiji i Portugalu gde je bio na pozajmici.

24sedam/M.P.
Ema Radujko

Nakon što su fotografije odjeknule i izazvale lavinu reakcija, oglasila se i Tea Tairović koja je otkrila istinu o odnosu sa fudbalerom.

- Nema ničega između nas. Ja pevam i njegovoj porodici kao i njemu. Sve je to deo mog posla, ništa novo - rekla je Tea za Telegraf.

ATAImages/ Antonio Ahel/M.M.
Tea Tairović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike