Tea Tairović okupila estradu na after-partiju posle uspešnog koncerta na Tašu: Sa Galenom zamešala kukovima i raspametila prisutne (VIDEO)

18.06.2023

14:55

0

Uprkos umoru, slavila je do ranih jutarnjih časova

Tea Tairović okupila estradu na after-partiju posle uspešnog koncerta na Tašu: Sa Galenom zamešala kukovima i raspametila prisutne (VIDEO)
Tea Tairović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Tea Tairović sinoć je održala svoj prvi veliki solistički koncert na krcatom stadionu Tašmajdan, a već sa prvim taktovima pesme "Samo na jednu noć" kojom je otvorila koncert, hiljade ljudi su bili u transu i pozdravili Teu ovacijama.

@__ogisha

Tea Tairovic koncert ♬ original sound - Ogisha

Dobra atmosfera održala se tokom čitavog koncerta, u skladu sa Teinim vrcavim pesmama. Jedna od gošći na koncertu joj je bila i velika bugarska zvezda Galena, koja je nedavno sa Teom snimila i duetsku numeru "Abrakadabra", koji su premijerno otpevali na koncertu.

Tea danima pred koncert priča kako je osećala veliku tenziju i stres, zbog čega je jedva čekala da sve prođe kako bi mogla da da sebi malo oduška i pojede burek i jogurt. Nekoliko dana zbog stresa gotovo da nije jela, zbog čega je smršala.

Posle koncerta - kafana

Pevačica je nakon uspešnog koncerta upriličila i after-partiu jednom prestoničkom restoranu, gde je okupila brojen prijatelje, kolege i članove porodice, kako bi proslavila uspeh.

Osim Tee, Mikrofona se latila i Galena, te su u duetu zamešale kukovima i raspametile prisutne. Ona nije ispuštala mikrofon iz ruku, a posebno je bilo zanimljivo kada je svojoj drugarici i koleginici Tei na uvce otpevala pesmu "Makedonsko devojče", što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Osim Galene koja je bila najveselija, slavlju su prisustvovali i Marta Savić, Ena Luna, Marina Visković i mnogi drugi.

Tea je uspeh slavila do ranih jutarnjih sati iako je umor na njenom licu bio očigledan. Potom se uputila za Novi Sad, kako bi se konačno malo odmorila i naspavala pred mnoštvo novih obaveza koje je u narednom periodu očekuju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike