Anastasija Ražnatović se oporavlja posle gubitka bebe: Oglasila se ful sređena, a na njenom licu svi su primetili samo jedno (FOTO)

26.06.2023

22:03

0

Prijalo joj druženje sa porodicom

Anastasija Ražnatović se oporavlja posle gubitka bebe: Oglasila se ful sređena, a na njenom licu svi su primetili samo jedno (FOTO)
Anastasija Ražnatović - Copyright Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Porodice Ražnatović i Gudelj nedavno je zadesila tragedija usled iznenadnog gubitka bebe Anastasije Ražnatović u petom mesecu trudnoće. Čitava javnost bila je zatečena tužnim saopštenjem fudbalera Nemanje Gudelja, a Cecina ćerka se usled teškog perioda vratila u porodični dom u Beograd, gde je boravila tri nedelje.

Usled bolnog gubitka, Ražnatovićeva je privremeno ugasila svoj nalog na Instagramu, na kom je od danas ponovo aktivna. Anastasija se po povratku na mreže prvo obratila svom izabraniku, a onda je objavila i snimak na kom je ful sređena.

Boravak u porodičnoj vili na Dedinju joj je po svemu sudeći prijao, budući da se u potpunosti oporavila i sada ne skida osmeh s lica, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Čestitala je Nemanji na osvojenom trofeju i uputila mu emotivne reči.

- Čestitam ljubavi moja! Danas se desio jedan od mnogih lepih trenutaka našeg zajedničkog života. Još mnogi tek dolaze. Ako neko ovo zaslužuje, to ste definitivno vi! Volim te bubo - napisala je Anastasija i raznežila mnoge, a posebno Cecu Ražnatović koja je među prvima ostavila komentar "Bravo".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike