Lepe ćerke Baje Malog Knindže! Sa njima nije provodio mnogo vremena, ali je neizmerno ponosan na njih! (FOTO)

09.05.2021

19:12

0

Zbog poslovnih obaveza, kako je svojevremeno objasnio, tek s mlađom decom uspeo je da nadoknadi propušteno

Lepe ćerke Baje Malog Knindže! Sa njima nije provodio mnogo vremena, ali je neizmerno ponosan na njih! (FOTO)
Copyright Baja Mali Knindža ATAImages/Anotnio Ahel

Pevač Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, sa suprugom Draganom ima šestoro dece – tri ćerke i tri sina. Naslednice je prvo dobio 1996, 1997, pa 2000. godine i u pitanju su Smiljana, Ljiljana i Anđela. Iako u tom periodu nije provodio mnogo vremena sa porodicom zbog poslovnih obaveza, sve tri izrasle su u prave lepotice i dobre ljude.

Svojevremeno, otkrio je da nastarija mezimica radi u jednom vrtiću u Zemunu. Ljiljana, sa druge strane, živi u Americi i niže uspehe kroz tenis. Najmlađa Anđela, kao i njene sestre, veoma je aktivna na društvenim mrežama i prati je na hiljade ljudi.

Pevač je na svoj rođendan 2004. godine (13. oktobra) inače dobio sina Nenada, zatim Gavrila 2017, pa Danila godinu kasnije. Dok su najmlađi išli u vrtić, trudio se da što više vremena provodi s njima, jer mu to daje „posebnu snagu i energiju”.

– Trenutno se bavim Gavrilom i Danilom, sa najmlađim sinovima, koje vodim u vrtić. To mi daje posebnu snagu i energiju. Ove starije sam „ispustio”, oni su veliki. Sa njima nisam provodio puno vremena. Sa najmlađim sinovima provodim većinu vremena. Jedan ima godinu dana, drugi dve godine – pričao je ranije u „Kontraviziji”, pa nastavio: Nenad mi ide u prvi srednje, Anđela sada puni 18 godina i moram da pravim punoletstvo, Ljiljana u Americi igra tenis i Smiljana, ona je najstarija, radi u vrtiću u Zemunu – objasnio je on.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike