Baji Malom Knindži je otac jednom spasao život, a majka mu je brojne hitove sačuvala od požara! Potresna ispovest pevača

18.05.2022

16:42

0

Rodni Gubin, pod Dinarom, napustili su 1995. godine, a kuća u kojoj su živeli bila je zapaljena

Baji Malom Knindži je otac jednom spasao život, a majka mu je brojne hitove sačuvala od požara! Potresna ispovest pevača
Copyright Baja Mali Knindža ATAImages/Antonio Ahel

Mirko Pajčin, daleko poznatiji kao Baja Mali Knindža, u potresnoj ispovesti je ispričao kako su mu samo zahvaljujući majci u rukama ostale brojne pesme koje su zatim postale i veliki hitovi. Bez nekih je, međutim, ipak i ostao.

Izgorele su u zapaljenoj kući koju su njegovi roditelji morali da napuste 1995. godine. Kasnije, pevač im je podigao novu.

- Žao mi je što neke sveske nisam uspeo da sačuvam posle ovih ratnih požara. Ostali su mi mnogi rokovnici i sveske gde ima i ilustracija. Majka je spasila neke i mogu reći da su neke od tih pesama postale hitovi. „Danijela" je bila u toj svesci, malo je i nagorela bila sa strane - objašnjavaop je Baja u specijalu „To sam ja" na „BN" televiziji.

„Kupio sam im plac!"

- Zamisli da sam ja bio neki probisvet, budaletina, narkoman ili pjano neki, pa sve potrošio što sam stekao. Gde bih ja primio roditelje? Šta bih sa ocem koji je meni spasio život kad sam imao sedam godina? Ja sam njima kupio plac, napravio kuću - ovo je Neđuka tvoje - istakao je zatim on, pa dodao:

- Kraj tih starih vrata te uhvati seta, tuga te ubije, a neki ponos je opet da si došao tu, tim stepenicama obraslim u mahovinu. Jedna breza je izrasla iz kamenog zida u kući, pored prozora gde sam ja spavao kad sam bio mali. Sve počinje i završava se u Gubinu, pod Dinarom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike