Ispovest Baje Malog Knindže: Sa sedam godina ostao bez bubrega, spavao u kukuruzu

13.04.2023

21:00

0

Pevač ističe da ga život nije mazio

Ispovest Baje Malog Knindže: Sa sedam godina ostao bez bubrega, spavao u kukuruzu
Baja Mali Knindža - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, vlasnik brojnih hitova ratne rodobljubive tematike, a nekoliko puta je bio na meti osuda da tekstovima svojih pesama promoviše netoleranciju i mržnju. Ipak, pevač kaže da je to daleko od istine, a svoju slavu i popularnost je sa strpljenjem čekao, a o problemima sa kojima se susretao, gotovo nikada nije pričao. 

- Opstao sam i nikada nije kasno da dođu plodovi moga rada i borbe. Ništa meni nije bilo jako. Čak neke druge životne stvari koje ja nisam želeo da pominjem. Recimo Bora Čorba je jednom prilikom otkrio da sam ja sa 7 godina ostao bez bubrega, bila je pogrešna dijagnoza u Livnu pa su me spašavali u Sarajevu - kazao je Pajičin i dodao:

Antonio Ahel/ATAImages
Baja Mali Knindža

 

- Sa 14 godina sam došao u Beograd što znači da se već 42 godine borim i tu na asfaltu sa promenljivim uspehom. Sada je sve to došlo do izražaja, pa i ono moje davanje novčanica onom dečaku. Znači ima onog gore ko to beleži - rekao je pevač. 

Baja Mali Knindža je istakao i da i da ga život nimalo nije mazio, te se često susretao sa neprijatnostima: 

Baja Mali Knindža, Antonio Ahel/ATAImages
Baja Mali Knindža

 

- Kod mene ništa nije išlo lako. Onda kada su mislili da sam najbogatiji tada sam spavao negde u kecu u kukuruzima, tamo negde u Surčinu. Eto, jednom se desilo da sam najavaljen negde da pevam i jedan od urednika mi je oteo mikrofon i rekao nećeš pevati. Pa i to mi se dešavalo. Međutim, tog su urednika našli sutradan u gipsu ne znam ja šta je bilo. Družio sam se ja i sa ljudima sa druge strane zakona, ali nikada nisam podlegao tome - kazao je Baja Mali Knindža u emisiji "Puls Srbije". 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike