Zvezda „Granda" umalo da se pobije sa Cecom! Uz pomoć Šerifovićeve, pevačica ga naterala da ispriča šta se desilo naočigled svih (FOTO)

19.03.2023

10:40

0

Sve se odvilo na jednoj probi, kada se takmičar nije slagao s onime što je mentorka imala da kaže

Zvezda „Granda" umalo da se pobije sa Cecom! Uz pomoć Šerifovićeve, pevačica ga naterala da ispriča šta se desilo naočigled svih (FOTO)
Ceca Ražnatović - Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda"

Dragan Đurić, kom je Ceca Ražnatović mentorka u „Zvezdama Granda", ispričao je tokom najnovije emisije kako se na jednoj probi umalo pobio s poznatom pevačicom. Ona je, naime, imala izvesne sugestije kada je njegov izbor pesama u pitanju.

On se, s druge strane, nije slagao s tim, ali - na kraju se ispostavilo da je Ceca bila u pravu. Čitavu priču, inače, Dragan je ispričao kroz osmeh, a ni mentorka nije bila ništa manje dobro raspoložena. Do pravog okršaja, naravno, nije došlo, a uspeh na sceni ovog talent-šoua bio je postignut, što im je oboma i najvažnije.

Dragan Đurić, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

U delu kada žiri komentariše kandidate, Marija Šerifović je Đuriću s velikim guštom dala glas - koliko mu je izvedba bila dobra. Tada, Ceca ju je prekinula i zamolila je da ga pita šta je tome prethodilo.

- Hajde, kaži šta ste vas dvoje tačno radili u studiju? – upitala ga je Šerifovićeva.

Žiri ,,Zvezda Granda", Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

- Bila je galama... Malo je falilo da se potučemo. Ove pesme nisam ja birao, to je sve zahvaljujući Ceci. Ja nisam hteo ove pesme, ali nije mi žao što sam ih otpevao - kazao je on sve vreme se osmehujući, na šta se Marija brzo nadovezala.

Dragan Đurić, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

- Eto, zato, kandidati, slušajte svoje mentore – poručila je ona.

Nešto zatim i Ražnatovićka je dala svoj sud.

- Kod Dragana je bio problem što je bio mekan i nije davao energiju koju ima. On se šalio da zamalo da se pobijemo u studiju, ali je poenta bila da ga probudim. Njegova verenica je snimala probu kako bi posle vežbao. Taman posla da se pobijem, ja se volim sa mojim kandidatima – naglasila je pevačica.

Inače, Draganova protivnica Kristina Krstičević dobila je još jednu šansu, jer zbog problema s kojima se suočava nije priredila baš najsjajniji nastup. Objasnivši s knedlom u grlu kako s njom niko i ne dolazi, već da putuje sama, mnoge je ostavila bez teksta.  

- Jako mi je daleko. Tata mi je bio najveća podrška, od prvog kruga je jako bolestan, operisan je od najteže bolesti. Sve se odvilo u mesec dana, tražila sam da se odloži snimanje, grlo me boli, ali... - nabrajala je, da bi Saša Popović konstatovao kako ona i to jedva čini.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike