Milica Dabović u toplesu i tanga gaćicama izaziva fanove: "Potpuno si nemoralna, lutko" (FOTO)

21.06.2023

13:36

11

Pohvalila se da nema silikone

Milica Dabović u toplesu i tanga gaćicama izaziva fanove: "Potpuno si nemoralna, lutko" (FOTO)
Milica Dabović - Copyright ATAImages/ M.M.

Milici Dabović glavni fokus je na tome da zaradi putem Onlifensa, pa je objavila novu fotografiju na kojoj je maksimalno provokativna.

Ona se fotografisala samo u tanga gaćicama, te izazvala brojne komentare na Tviteru gde i inače "lovi" najviše negativnih reakcija.

 

 

- Užasna sam, užasna i bez silikona, bez fotošopa i filtera, eto, užasna sam i ružna, debela i srećna. Ajmo sada kritičari - napisala je ona, očito ponosna svojom novom objavom, ali i spremna da joj upućuju kritike.

Sada je dobila neočekivano malo negativnih komentara, ali joj je jedan od korisnika Tvitera poručio da nije reč o njenom izgledu.

- Nije stvar u tome jesi li dobra pi**a ili nisi. Jesi, odlična si pi**a , ali je sporno što si potpuno nemoralna lutko - napisao joj je jedan muškarac, dok su joj drugi upućivali komplimente.

Printscreen/Twitter
Komentar na objavu Milice Dabović

Podsetimo, nekadašnja košarkašica počela da zarađuje preko Onlifens aplikacije, te da pokazuje govoto najintimnije delove tela. Od tad dobija mnogo negativnih komentara, ne zbog svog izgleda, nego zbog toga što je spremna da se skine kako bi zaradila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike