"Muškarci više zarađuju na OnliFensu!" Milica Dabović iskreno o eksplicitnim fotografijama i skidanju na mrežama!

13.04.2023

09:23

1

Ponovo je na meti javnosti zbog slobodnijeg fotografisanja i osvete bivšeg dečka

"Muškarci više zarađuju na OnliFensu!" Milica Dabović iskreno o eksplicitnim fotografijama i skidanju na mrežama!
Milica Dabović - Copyright ATAImages/ M.M.

Bivša košarkašica Milica Dabović poslednjih meseci našla se u medijskoj žiži zbog profila na OnliFensu i svojih eksplicitnih fotografija na toj platformi, preko kojih je zarađivala samo nekoliko meseci.

Pre nekoliko dana ponovo se našla u epicentru skandala zbog eksplicitnih fotografija, koje je ovog puta objavio njen bivši dečko.

Dabovićeva je navodno od zarade na ovoj platformi mogla da kupi i stan, a ona je sada otvoreno progovorila o zaradi i objasnila da su muškarci "traženija roba", te da na pomenutom sajtu zarađuju više od žena.

- Meni su i muškarci i žene tražili savete oko otvaranja profila na OnliFensu. Čula sam i da muškarci zarađuju ozbiljne cifre na toj platformi - rekla je košarkašica i dotakla se teme izgleda lepotica na tom sajtu i otkrila da li planira da stavi silikone.

ATAImages/Antonio Ahel
Milica Dabović

- Prirodna lepota je iz raja izašla. Ali, mnogi smatraju da su žene sa velikim silikonima lepše. Poštujem svačije mišljenje. Ja ih nisam stavila, jer smatram da mi ne trebaju - rekla je Dabovićeva.

Plaća greške iz prošlosti

Inače, na spornim fotografijama koje su u javnost dospele bez njene dozvole, Milica je potpuno naga, a nakon toga se oglasila i istakla da greške iz prošlosti i dalje plaća.

- Mislila sam da sam u životu stvarno sve prošla i doživela, da sam uradila mnoge glupe stvari i povukla katastrofalne poteze. Mislila sam da sam sve to debelo platila i da sam negde otplatila taj dug, taj danak mojoj naivnosti, mojoj silnoj želji da kao i svaka žena ulepšam stvari i pokušavam da gajim nešto što je davno uvenulo. Mislila sam da je noć konačno prošla i da su za mene došli novi dani jer sam posle svega lošeg što sam doživela promenila sve... Ali nažalost svoje greške i dalje plaćam, i to uvek najviše cene.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Dabović

- Znate me svi, nema te stvari koja o meni nije rečena i napisana, znate koliko me ni mediji nikada ne štede, kažu da sam im dobar materijal, da se dobro prodaju vesti o meni... Nikada nisam tužila, niti davala demante, jednostavno nije me zanimalo ko će šta da napiše ili objavi. Sada vas prvi put molim da ne date prostora ovakvim jadnicima, da ne dozvolite da ovo postane oružje muškaraca kako bi ponizili onu koju su do juče voleli najviše na svetu, da im ne dozvolite da se ovako svete, jer ovo je zaista najprimitivniji mogući oblik ljudskog postojanja. Taman kada pomislim da je list koji sam okrenula konačno doneo mir i stabilnost desi se neki duh prošlosti. Desi se osoba koja iskoristi sve tvoje slabosti, desi se muškarac koji iz svoje nemoći uradi neoprostivo, pokaže koliko je zaista mali. Zamislite koliko treba da budete jadni i očajni da podelite fotografije nečije intime? Ali nažalost živimo u vremenu kada je i ovaj vid nasilja nad ženama nekažnjen. Kod nas je sve nekako poremećeno, mi smo navikli da je žena uvek kriva, a epitet ku*va svakodnevica... Zamislite šta bi bilo da žene objave sve fotografije polnih organa muškaraca koje su dobile iz čista mira - ali sa imenom i prezimenom! Zamislite koja bi to kataklizma bila, skandala, razvoda i nasilja - ispričala je Milica.

Milica se nakon objavljivanja fotografija na kojima je gola, oglasila i objasnila da iza sramnog potaza stoji osveta njenog bivšeg partnera, a čitav slučaj je prijavljen tužilaštvu.

Screenshot „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", Blic TV
Milica Dabović

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike