"Prodaje iskorišćene gaće! Sramota!" Milica Dabović ponovo na stubu srama: Izazvala gnev svojim donjim vešom! (FOTO)

26.04.2023

20:45

1

Javnost u neverici zbog novog poteza košarkašice

"Prodaje iskorišćene gaće! Sramota!" Milica Dabović ponovo na stubu srama: Izazvala gnev svojim donjim vešom! (FOTO)
Milica Dabović - Copyright ATAImages/ M.M.

Bivša košarkašica Milica Dabović poslednjih meseci svakim svojim potezom izaziva oprečne reakcije javnosti, a nakon osuda zbog zarađivanja od eksplicitnih fotografija na sajtu za odrasle, "OnliFensu", Dabovićeva se ponovo našla na meti hejtera.

Ovog puta, Milica je gnev javnosti izazvala prodajom svoje nošene garderobe, odnosno donjeg veša, u kom se i sama fotografisala i to objavljivala na Instagramu.

Milica je sporni donji veš nosila upravo za potrebe fotografisanja za "OnliFens", gde je na osnovu članarine zarađivala svega nekoliko meseci.

Printscreen Instagram/ stefanovamama13
Milica Dabović

Svoje i tuđe polovne stvari bivša košarkašica prodaje po povoljnijim cenama, a brushalter i tanga gaćice sa printom leoparda, izazvale su posebnu pažnju i lavinu reakcija ljudi na internetu.

"Slikala se u tigrastom kompletu za OnliFens, a sada prodaje te iskorišćene gaće! Sramota", "Ženo ko će da nosi tuđe gaće?", "Milica proda sliku u vešu, pa ga proda, ovo je vrhunac svega", "Odala te slika sa sajta za odrasle", samo su neki od komentara koji su se nizali na društvenim mrežama, a u nastavku teksta pogledajte kako je ovaj donji veš stajao Dabovićevoj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike