Pavlovićeva u haljini od lateksa podigla temperaturu na 300! Novim albumom prezadovoljna, a za Arenu sprema ludilo: Uvek rizikujem! (VIDEO)

20.06.2023

16:50

0

Ono što sada sprovodi u delo - do sada nikad nije

Pavlovićeva u haljini od lateksa podigla temperaturu na 300! Novim albumom prezadovoljna, a za Arenu sprema ludilo: Uvek rizikujem! (VIDEO)
Milica Pavlović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milica Pavlović se povodom promocije novog albuma, „Lav", pojavila danas u jednom prestoničkom hotelu u crnoj haljini od lateksa, pa svakako i podigla temperaturu. U cipelama na visoku štiklu koje je uz „oštru" kreaciju uparila, te sa „čokerom", novom frizurom i trenutno vrlo traženim modelom naočara za sunce, ispozirala je za okupljene medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam, ne skidajući osmeh sa lica.

Milica Pavlović, 24sedam/Danica Božović
 

Pavlovićevoj je ovo, inače, peti studijski album i ona ne krije koliko je uzbuđena zbog noviteta na poslovnom planu.

Upitana na konferenciji da li je, pak, brine to što je „Lav" izašao oko svega godinu dana za svojim prethodnikom, odgovorila je:

„Nema ništa bez rizika!"

- Uvek rizikujem, a smatram da bez rizika ništa u životu ne možeš ni napraviti.

- Od samog starta sam izbacivala albume, nisam sebe nikad doživljavala kao „singl" pevačicu... Smatram da nekako moraš publici na određeni period dati albume. Sad, da li je to godinu dana ili sam ja samo luda, to ostavljam da ostali presude - našalila se pevačica.

Milica se zatim dotakla i koncerta u Areni za koji se vredno sprema - što vas takođe čeka i na snimku koji sledi. Neće biti, kaže, ni sličan dosadašnjim njenim nastupima i veoma je raduje to što je odaziv publike ogroman - karte gotovo da „lete" s prodajnih mesta, a na pomen gostiju, ostala je misteriozna.

Podsetimo, njen veliki koncert zakazan je za 23. decembar, kako je nešto ranije otkrila na Instagramu, pa još tada i obećala da će dati sve od sebe da svojim vernim fanovima priredi noć za pamćenje.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike