Bekvalčeva, Kaja i Ana Nikolić u klinču zbog "Direktora"! Pevačica već objavljenu pesmu najavila kao svoju: Hvala joj na reklami!

29.05.2023

13:03

0

Afera "Provereno" se ponavlja

Bekvalčeva, Kaja i Ana Nikolić u klinču zbog "Direktora"! Pevačica već objavljenu pesmu najavila kao svoju: Hvala joj na reklami!
Nataša Bekvalac, Kaja Ostojić i Ana Nikolić - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages/G.G/Antonio Ahel

Poznato je da Nataša Bekvalac i Ana Nikolić dugi niz godina sarađuju sa muzičkim producentom Slobodanom Veljkovićem Cobijem, koji je poslednjih godina uradio brojne hitove za naše estradnjake. Sada je odjeknula vest o pesmi "Direktore", na koju se pored Ane i Nataše nameračila i Kaja Ostojić.

Bekvalčeva je još 2019. godine kod Cobija u studiju otpevala demo-verziju ove numere, čiji tekst ukazuje na ljubav sa njenim drugim suprugom, Ljubom Jovanovićem, direktorom Pionirskog grada.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ljuba Jovanović

Nakon što je Nataša otpevala demo, Ana Nikolić je numeru "Direktore" kaparisala, da bi pesma na kraju završila u rukama Kaje Ostojić. S obzirom da je Nikolićeva dala kaparu, pesma ju je čekala... Međutim, do saradnje nije došlo jer se Ana nije pojavljivala mesecima, dok je Ostojićeva iskeširala 10.000 evra.

Ono što je iznenadila javnost, a posebno Kaju, jeste novi potez Ane Nikolić koja je pred okupljenim medijima u Zagrebu otpevala deo pesme "Direktore", najavivši je kao svoju i pozdravivši Cobija.

- Sve tri su bile u igri za istu pesmu. Nataša je baš tu numeru želela da snimi jer ju je podsećala na Ljubu, koji obavlja funkciju direktora u Pionirskom gradu i pronašla se u tom tekstu, ali je iz nepoznatih razloga nije objavila. Cobi je pesmu ponudio Ani, koja je dala deo novca, ali se nakon toga više nije javljala. Međutim, nedavno je gostovala u Hrvatskoj, gde je pred okupljenim novinarima otpevala deo pesme dok je razgovarala sa svojim producentom Sašom Mirkovićem i pozdravila Cobija. Tada je već znala da je pesma završila kod Kaje. Pošto ona po pesmu nije dolazila, Cobi više nije hteo da je čeka, a Ostojićki se jako svidela, pa joj je prodao za 10.000 evra, koje mu je odmah isplatila - priča izvor, prenosi Kurir.

G.G./ATAImages
Ana Nikolić

Kaja Ostojić se oglasila nakon što je Ana Nikolić pesmu najavila kao svoju, ali priznaje da nije znala da je numere prvobitno bila namenjena Bekvalčevoj.

- Znam da je Ana Nikolić bila zainteresovana za pesmu, ali ne znam šta se desilo i zašto je nije kupila. Što bi naš narod rekao, nije kome je namenjeno, nego kome je suđeno. Što se tiče Nataše, nisam znala da je prvo njoj bila ponuđena, to sam sad od vas čula, ali očigledno je mene čekala. Na prvu mi se svidela, otpevala sam je u cugu i legla mi je. Po komentarima publike zaključujem da sam napravila pravi izbor. U njoj se pronalaze žene i muškarci. Već je izvodim na nastupima i reakcije su odlične, iako od objavljivanja nije prošlo ni dva meseca. Cobi i ja smo kliknuli na prvu i nije važno koliko sam je platila, vredi svaki evro. Pozdravljam moje koleginice koje je nisu uzele za sebe, hvala im na tome - rekla je Kaja.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Kaja Ostojić

Kaja se potom osvrnula na Anin potez u Zagrebu, pa uporedila sa aferom "Provereno" i skandalom koji je Nikolićeva imala sa Milicom Pavlović.

- Javili su mi da je Ana u Hrvatskoj novinarima pevala deo pesme i da je pozdravljala Cobija i stvarno ne znam što je to radila. Da li iz malicioznih pobuda ili da bi me isprovocirala, ne znam, ali hvala joj, samo neka je peva i reklamira, postaće još veći hit kao što je onomad bilo s pesmom Milice Pavlović "Provereno"- rekla je Kaja.

Numeru "Direktore" u Kajinom izvođenju možete poslušati u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike