Sajsi MC komšiji izgrebala automobil: Reperkina majka otkrila da su zbog toga morali debelo da plate

19.06.2023

17:25

0

Progovorila o njenim nestašlucima iz detinjstva

Sajsi MC komšiji izgrebala automobil: Reperkina majka otkrila da su zbog toga morali debelo da plate
Sajsi MC - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Prva srpska reperka, Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, nedavno je na svet donela svoju prvu naslednicu kojoj je dala ime Nataša. Sajsi se samo dva meseca posle porođaja vratila nastupima, a u rekordnom periodu vratila je i devojačku liniju.

Sajsi je krila trudnoću mesecima, a njena pojava na crvenom tepihu početkom godine sa stomakom do zuba zatekla je čitavu javnost.

U nekoliko navrata govorila je na temu roditeljstva i svega kroz šta prolazi nakon porođaja, a sada je prvi put za javnost progovorila i njena majka.

Promo/Sever Zolak
Sajsi MC

Sajsi je u okviru jedne emisije sa majkom odgovarala na pitanja o privatnom životu, njenom odrastanju, nestašlucima i porodičnim odnosima.

Tom prilikom reperkina majka je otkrila da je Sajsi u mladosti komšiji izgrebala automobil zbog svađe sa njegovom ćerkom.

- Komšiji je izgrebala kola zbog njegove ćerke, jer je bila ljuta! To nismo očekivali od nje, stvarno je bila dobra. Cigla je bila… Imali smo baš jedan razgovor i morali smo da platimo čoveku - ispričala je majka Sajs MC, prenosi Mondo.

Antonio Ahel/ATAImages
Sajsi MC

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike