Sajsi MC ćerki dala staroslovensko ime: Popularno je vekovima i ima snažno značenje!

13.03.2023

14:56

0

Reperka se oduprela trendovima

Sajsi MC ćerki dala staroslovensko ime: Popularno je vekovima i ima snažno značenje!
Sajsi MC - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Danas je kao bomba u svim medijima odjeknula vest da je reperka Ivana Rašić, poznatija pod pseudonimom Sajsi MC, postala mama.

Sajsi MC se porodila juče i na svet donela naslednicu kojoj je dala ime Nataša.

Ima "Nataša" je staro-slovensko i latinsko ime, a popularno je vekovima. Potiče iz latinskog jezika, što u bukvalnom prevodu znači datum rođena, imendan, rođendan ili dan Isusovog rođenja. Značenje imena Nataša je u prenesenom smislu najverovatnije - “ona kojoj se Bog raduje”; “ona koja je rođena radosna i srećna”; “ona koju Isus voli”; “ona koja je predodređena za radost”.

Sajsi je bila vrlo aktivna trudnica, a njena pojava na crvenom tepihu MAC dodele nagrada digla je veliku prašinu jer javnost do tog trenutka nije znala da je Ivana u drugom stanju, iako je bila često u medijima.

24sedam/Mladen Mijatović
Sajsi MC

Popularna reperka bila je aktivna i u devetom mesecu trudnoće, pa se tako nedavno pojavila na „Pesmi za Evroviziju“ kako bi podržala kolegu Sava Perovića, kom je pisala tekst za takmičarsku kompoziciju "Presidente".

Inače, Sajsi je tokom trudnoće nastupala širom regiona, a osim što je izdala novi studijski album, Sajsi je nastupila na Evroprajdu, i kao kuma istog trudna je šetala centrom Beograda i branila boje LGBT zajednice.

Sajsi MC do samog porođaja nije želela da sazna pol deteta.

- Suprugu je svejedno kog će pola biti dete, po tom pitanju se slažemo super. Gledamo ovih dana kada drugi otkrivaju pol deteta, užasno mi je to, baš je grozno. Bljak! Ne znam pol jer hoću da se iznenadim i da kažem super. Mnogi su me pitali: Kako ne znaš? Kako ćeš da središ sobu? Pa dok se to dete osvesti imaćemo vremena da mu sredimo sobu. Nisam u fazonu toga, već sve rešavam u hodu - rekla je Sajsi, prenosi Nova.

ATAImages/ A.A.
Sajsi MC

Podsetimo, Sajsi se venčala 2021. godine za Marka Trmčića Krsmu, koji je član grupe "JNA" iz Beograda. Venčanje je bilo u tajnosti, a javnosti je tada otkrila da je izgovorila sudbonosno ''da'' fotkom na svom Instagram profilu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike