Sajsi MC drastično smršala posle porođaja: Reperka nastupila u izazovnom trikou, a svi se pitaju kako (FOTO)

29.05.2023

23:39

0

Vratila devojačku figuru samo dva meseca kasnije

Sajsi MC drastično smršala posle porođaja: Reperka nastupila u izazovnom trikou, a svi se pitaju kako (FOTO)
MC Sajsi - Copyright Marija Mladjen/ATAImages

Prva srpska reperka Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, 12. marta postala je majka, a svojoj naslednici dala je popularno staroslovensko ime - Nataša.

Iako je prošlo tek nešto više od dva meseca od Ivaninog porođaja, reperka se vratila na scenu nastupivši u jednom beogradskom klubu. Proteklog vikenda Sajsi je bila specijalni gost na "Thank you next" žurki, koja je inače poznata po nastupima dreg kraljica.

- Kakav povratak na binu, hvala - napisala je Sajsi u opisu galerije fotografija sa prvog nastupa nakon porođaja, koju detaljnije možete pogledati u nastavku teksta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAJSI MC (@sajsimcofficial)

Publika se uželela Sajsi, a prvim taktovima svojih hitova bacila ih je u trans. Ipak, ono što je svima zapalo za oko jeste Ivanina devojačka figura, kojoj se vratila u rekordnom roku nakon porođaja.

Mnogi bi pomislili da se Sajsi samo "dobro upakovala" i sakrila nedostatke, međutim, ona je na sebi imala crni triko koji je bio pripijen uz telo i jasno istakao svaki deo. Na nogama je imala roze cipele sa visokom platformom.

Instagram printscreen/sajsimcofficial
MC Sajsi

Svi se pitaju kako je Sajsi tako brzo smršala, budući da su potrebni meseci, mukotrpan rad i odricanje, kako bi sve došlo na svoje mesto.

Komentari ispod objave su se samo nizali, a zbunjeni pratioci bili su iznenađeni njenim izgledom: "Sredila si liniju, bravo!", "Žena bomba, svaka čast na svemu ikada", "Nosim platforme kao supermamica", "Prezgodna posle porođaja", "Idi bre ženo, ovo nema smisla"...

ATAImages/ A.A.
MC Sajsi

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike