„Mislim da me se muškarci plaše..." Milica Todorović o udvaračima, poslu, pa i ustajanju u pet zbog serije „Pevačica"!

19.06.2023

11:20

1

Aplikacije za upoznavanje, naglašava, nikada nije imala i to je nimalo ne zanima

„Mislim da me se muškarci plaše..." Milica Todorović o udvaračima, poslu, pa i ustajanju u pet zbog serije „Pevačica"!
Milica Todorović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milica Todorović požalila se tokom razgovora s jednim medijima kako joj muškarci uopšte i ne prilaze, ali naglašava da zbog toga nije izgubila veru u ljubav. Upitana da li i ona ima isti problem kao i njene koleginice - da je baš niko ne muva, odgovorila je:

- Ni ja nemam udvarače.

- Mislim da me se muškarci plaše, a uopšte nisam strašna - kazala je Milica piše „Informer", pa nastavila o tome kako je to, ipak, samo njeno mišljenje, jer joj to niko još nije i priznao.

- Nije nijedan, jer tu nema šta da se priznaje. Ako se plaši da se upozna sa mnom, onda upoznavanja nije ni bilo.

Milica Todorović, Foto: Nemanja Dedović
 

Na pitanje da li ona prilazi prva ili čeka muškarca da napravi taj korak, odgovara:

„U ljubavi nema pravila!"

- U ljubavi nema pravila. Bitna je energija. Nebitno je ko će da napravi prvi korak ako ta energija eksplodira.

Ne zanima me to!

Iako je dosta onih koji su se vremenom okrenuli aplikacijama za upoznavanje, Todorovićeva kaže kako uopšte nije taj tip.

- Nisam nikada imala te aplikacije za upoznavanje, jer me to uopšte ne zanima.

Na poslovnom planu, sa druge strane, Milica nije poput pojedinih saboraca s estrade morala zbog albuma da podiže kredit.

- Hvala Bogu, nisam. Kada sam počinjala, štedela sam svaki dinar za pesme. Nisam kupovala skupu garderobu, ni šminku, jer sam sve što zaradim ulagala u posao. Svaka čast svakome ko je digao kredit da bi uložio u karijeru, ali ja nisam. Sada već dugo radim, pa imam dovoljno novca i za pesme i za garderobu, ali i šminku koju najviše volim. A uspela sam da kupim i stan, zbog čega sam veoma srećna - ističe bez dlake na jeziku ona, pa nastavlja o tome da li je možda razmišljala da pokrene i kakav privatni biznis.

- Sada mi je prioritet da uradim dobar i kvalitetan album. Ali ako bih ulagala u biznis, to bi definitivno bile nekretnine. Odavno sam razmišljala da napravim i svoj brend šminke, ali sam odustala od te ideje, što ne znači da se nekada neće ostvariti.

Nedavno, inače, Todorovićeva je s Gazda Pajom snimila jedan duet, a da li je on i najava za njen novi album, Milica kaže:

Milica Todorović i Gazda Paja, Foto: Nemanja Dedović
 

- Numera „No, no, no" izašla je u maju i to zahvaljujući Paji, koji je to najavio u jednom gostovanju. Želela sam da snimim tu pesmu jer te na prvi takt tera da zaigraš, a ja volim da igram. Album ću najaviti jednom dobrom baladom, za koju ću snimiti filmski spot. Svakodnevno sam u studiju, preslušavam pesme, pevam... Ne smem da planiram ništa, ali bih volela da album izađe 13. oktobra, za moj rođendan.

Ovom prilikom, za pomenute medije prisetila se i snimanja za seriju „Pevačica", te ustajanja u pet ujutru zbog istog. To joj je, kaže, veoma prijalo.
 
- Toliko mi je bilo lepo da mi nije bilo teško da ustajem u pet ujutru i budem spremna na setu u šest kako bih započela snimanje u ranim jutarnjim časovima. Zahvalna sam ekipi koja me je od prvog dana prihvatila, prelazila sa mnom scenario, smejala se i učinila da mi 12 sati snimajućeg dana prođe brzo. Najteže mi je palo rano ustajanje, a učenje teksta mi je bila jedna od lakših stvari - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike