Otac Milice Todorović završio u gipsu! Dugo se opirao, ali morao je na kraju da „spusti loptu": Napravio šou usred bolnice! (VIDEO)

01.06.2023

18:25

0

Ni poznata ćerka nije uspela da se suzdrži, da se ne nasmeje

Otac Milice Todorović završio u gipsu! Dugo se opirao, ali morao je na kraju da „spusti loptu": Napravio šou usred bolnice! (VIDEO)
Milica Todorović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milica Todorović je, osim kao pevačica, na društvenim mrežama poznata i kao veliki šoumen. Često svoju publiku nasmeje do suza imitacijama, raznim situacijama koje joj čine svakodnevicu, međutim, izgleda da ju je sada tata Milan odmenio - samo u trenutku kad njemu lično baš i nije bilo do smeha.

 

 

Todorović je, prema snimcima njegove supruge Jasmine, završio u bolnici zbog preloma prsta na nozi. Za gips, pak, nije hteo ni da čuje. Na razne je načine pokušavao to da izbegne - pregovorima, šarmiranjem doktorke, ali je na kraju ipak morao da „spusti loptu".

 

 

- Ćuti, kakav gips! Na to ne pistajem - govorio je on, zbog čega su se i usred bolnice svi smejali, a kamoli na mrežama, gde je i njegova rođena ćerka komentarisala snimke nizom emotikona smeha do suza.  

- Kažem doktorki, što ima lepe oči, pogleda mi prst, on se skroz nakrivio. Crče od smeha. Ma, kakav ortoped, neću gips - držao se on, pa na kraju dobio čak i gipsanu papuču, jer je izrazio zabrinutost - kako li će da se obuje, radi...

 

 

Majka Todorovićeve je sve uredno dokumentovala, pa izmamila razne reakcije svojih pratilaca.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike