Milica Todorović ima dve sestre i brata: Za njih je veoma vezana, a ovako izgledaju (FOTO)

14.06.2023

08:30

1

Pevačica neretko ističe koliko je ponosna na članove svoje porodice

Milica Todorović ima dve sestre i brata: Za njih je veoma vezana, a ovako izgledaju (FOTO)
Milica Todorović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Milica Todorović pravi odličnu zabavu gde god da se pojavi, a fanove oduševljava ne samo izvođenjem pesmama, već i humorom i harizmom. Iako je kao svoj put izabrala svet šoubiza, njeni članovi porodice vode miran život daleko od očiju javnosti.

Milica neretko ističe koliko je ponosna na svoju familiju, a jednom prilikom je pokazala članove svoje porodice. Malo ko zna da Milica zapravo ima dve sestre Jovanu i Anđelu i brata Vladana.

 

Njena sestra Jovana je udata, a zet joj je izvestan vremenski period bio i menadžer. Međutim, spekulisalo se da je došlo do razmirica među njima, ali pevačica nikada nije želela da daje komentar na porodične odnose. 

Instagram printscreen/milicatodorovicofficial
Brat i sestra Milice Todorović

 

Milica neretko na Instagramu objavi fotografije sestara ističući da se ponosi što ih ima, a njeni obožavatelji ističu da je sličnost između nje i sestara evidentna. 

Todorovićeva je odrastala u velikoj i skladnoj porodici, a u jednom od svojih intervjua je otkrila da i ona priželjkuje da ima porodicu. 

Podsetimo, Milica je neretko isticala da put do zvezda nimalo nije bio lak, te da je na početku karijere pevala i za 1.500 dinara, a kasnije je zahvaljujući nastupima, pomogla svojim roditeljima da renoviraju porodičnu kuću.

- Svoje prve honorare sam zaradila sa 13 i 14 godina. Imala sam svoj bend u Kruševcu. Pevala sam petkom i subotom. Sećam se da mi je dnevnica bila 1.500 dinara. Taj novac sam sakupljala za svoju muzičku školu i svoje obrazovanje. Čuvala sam tu zaradu za privatne časove klavira, teorije muzike i solfeđo, kako bih se upisala. To sam sve sama uspela da završim i zbog toga sam bila jako ponosna na sebe. A tako je i dan-danas - ispričala je svojevremeno Milica.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike