Milica Todorović nikad provokativnija i to u strasnom zagrljaju Gazda Paje! Zbog njihovog zavodljivog plesa svima pale vilice!

01.06.2023

16:03

0

U spotu, za duetsku pesmu "No no no", pevačica dominira i kao plesačica i kao glumica

Milica Todorović nikad provokativnija i to u strasnom zagrljaju Gazda Paje! Zbog njihovog zavodljivog plesa svima pale vilice!
Milica Todorović i Gazda Paja - Copyright Foto: Nemanja Dedović

Milica Todorović našla se u strasnom zagrljaju Gazda Paje, a sve zbog dueta "No no no", za koji su snimili i zanimljiv spot.

Pevačica se u spotu pojavljuje u veoma izazovnom izdanju, te je privukla brojne komentare, kao i pohvale zbog pravog letnjeg hita u najavi sa reperom. Kako je i Gazda Paja omiljen među devojkama, čak su ih videli i kao idealan par, iako je poznato da je on oženjen i da očekuje sa suprugom drugo dete.

Pred kraj spota, Milica i Gazda Paja "vožnju" završavaju u zagrljaju, a dok se ona uvija oko njega, njegove ruke joj prelaze preko struka.

Foto: Nemanja Dedović
Gazda Paja i Milica Todorović

- Jako sam uzbuđena oko izlaska pesme „No no no“, jer je svetlost dana trebala da ugleda još prošle godine kada je i snimljena ali sam nešto vagala i razmišljala i na kraju je izašla 10 meseci kasnije, ali nikad nije kasno - ističe Milica za 24sedam, a zatim se nadovezala na pozitivne reakcije pubike.

- Meni se ova pesma dopala na prvo slušanje jer me je odmah terala da ustanem i đuskam i nekako mi je skroz vesela. Gazda Paja je bio pravi izbor za ovaj duet, što vidim i po reakcijama ljudi na društvenim mrežama.

Gazda Paja imao je da kaže samo jedno:

- Ispunili smo sve moguće standarde, i možda malo prešli preko! - rekao je raspoloženo, zadovoljan pregledima na Jutjubu. 

Ovom pesmom, ali i ulogom u spotu, Todorovićeva je još jednom dokazala da osim pevačkih, ima i neverovatne plesačke, ali i glumačke sposobnosti, te ćemo je tako od jeseni gledati i u drugoj sezoni serije "Pevačica".

U video snimku ispod, možete poslušati duet pevačice i repera.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike