Britni Spirs šetala glumca na povocu! Fotografija stara osam godina, tad ga još niko nije znao (FOTO)

17.06.2023

07:59

0

Danas je zvezda jedne od najpopularnijih serija

Britni Spirs šetala glumca na povocu! Fotografija stara osam godina, tad ga još niko nije znao (FOTO)
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Pevačica Britni Spirs imala je običaj da na svojim šouovima nekoga iz publike izvede na scenu i prošeta ga na povocu tokom jedne pesme. Među brojnima, bilo je i poznatih imena koja su za nju rado „pali na sve četiri", pa izazvali ovacije. Hauvi Dorou iz sastava „Bekstrit bojs", na primer, jedan je od njih, iako se dugo verovalo da je Spirsova striktno naklonjena grupi „NSYNC" (zbog veze koju je imala sa Džastinom Timberlejkom). Očito, ostvarila je izvesnu bliskost i „s drugim taborom".

Takođe, model Tajson Bekford, s kojim je snimala i spot za pesmu „Toxic", nije propustio svoju priliku.

Međutim, malo ko je znao da i glumac Daren Barnet može da se pohvali istom uspomenom, jer u trenutku kada je njega zadesila ova prilično neobična situacija, on javnosti gotovo uopšte nije bio poznat.

Daren Barnet, Profimedia
 

Još kao dečak je svakako želeo da se bavi glumom, ali taj san nije počeo da „juri" sve dok nije završio koledž. Pošto je „pokupio diplomu", vratio se u Los Anđeles 2013. godine pa se zaposlio u „SoulCycle-u" i boravio je na recepciji. Kalifornijsku dozvolu za nekretnine dobio je 2015, u godini kada je i završio kod Britni na lancu. Dve godine kasnije tek - ušao je u svet filma i serija.

Trenutno, zvezda je „Netfliksovog" serijala „Nikad nisam" o kom se dosta priča i piše posebno od izlaska poslednje, četvrte sezone.

Daren s ekipom serije ,,Nikad nisam", Profimedia
 

- Pokazala mi je ko je gazda - poručio je uz Instagram objavu, kojom još uvek može da dokaže da je bio deo hit „skeča" pop dive.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike