Grupa „Bekstrit Bojs" o prvom susretu! Sve se desilo pre 28 godina: Ovolika slava nam nije bila ni na kraj pameti!

22.04.2021

20:21 >> 20:26

0

Uz staru fotografiju, prisetili su se samog početka ludog puta kojim su zatim krenuli ka zvezdama

Grupa „Bekstrit Bojs" o prvom susretu! Sve se desilo pre 28 godina: Ovolika slava nam nije bila ni na kraj pameti!
Copyright Bekstrit bojs „Time" printscreen

Čuvena grupa „Bekstrit Bojs” okupila se pre 28 godina po prvi put, pa zatim dostigla svetsku slavu kakvu niko od njenih članova nije mogao ni da sanja. Stara fotografija benda privukla je ogromnu pažnju i dalje velikih fanova Kevina Ričardsona, Brajana Litrela, Nika Kartera, Ej Džeja Meklina i Hauvija Doroua, koji su u opisu priznali da u tom trenutku, kada je fotografija nastala, nisu imali pojma šta ih sve čeka.

– Susreli smo se po prvi put pre 28 godina. Sve je bilo vrlo uzbudljivo, a mi puni nade. Ipak, nisamo se nadali u šta ćemo jednog dana „izrasti”. Na ovaj dan, nikoga od vas nismo znali, niti vi nas, tako da sudbina je definitivno „umešala svoje prste” i učinila da promenimo jedni drugima živote. Da li se vi sećate gde ste bili pre 28 godina? Šta ste radili kada smo, po prvi put, mi zapevali zajedno? – upitali su na kraju brojne fanove, koji su im oduševljeno i odgovarali u odeljku za komentare na društvenoj mreži Instagram.

„Bekstrit Bojsi” su devedesetih bili jedan od najpoznatijih muških bendova strane scene. Albumi bi im „odlazili” u milionima primeraka. Sada, svaki od njih srećno živi u svojim čestrdesetima, ali svoje početke nikako ne zaboravlja i bez obzira na neverovatan uspeh koji su postigli.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike