Lensa iz sastava „NSYNC" i Britni ne spaja samo dugogodišnje prijateljstvo! Otkrivena tajna odnosa pop zvezda (VIDEO)

11.11.2021

07:15

0

Kad je saznao da su rođaci, nije uspeo da sakrije kako šok, tako ni uzbuđenje, posebno zato što je uvek i osećao da „tu postoji nešto više"

Lensa iz sastava „NSYNC" i Britni ne spaja samo dugogodišnje prijateljstvo! Otkrivena tajna odnosa pop zvezda (VIDEO)
Britni Spirs Lens Bas - Copyright AP photo

Nekadašnje kolege sa strane muzičke scene i dugogodišnje prijatelje, pevačicu Britni Spirs i, svojevremeno, člana sastava „NSYNC" Lensa Basa, spaja i još nešto više za šta je on nedavno saznao. Naime, dvojac je u srodstvu, prema informacijama koje je prikupio „kopajući" po svom poreklu u okviru serijala „Ancestry's 2 Lies & a Leaf", gde mu je društvo pravio izabranik Majkl Turčin.

Kada je saznao, Lens nije sakrio ni šok ni oduševljenje, jer je uvek i osećao kako među njima postoji „neka tajna veza".

- Znate kako, maštao sam o tome da sam u srodstvu s kraljicom. Ali, nisam ni sanjao da jesam, s kraljicom popa - prokomentarisao je on.

- Zaista neverovatno. Posmatrao sam je kao sestru sve ovo vreme, uvek sam osećao da smo bliski, na tako neki način. Ovo je baš kul! Mnogo mi znači - dodao je.

Ona je prva kojoj sam rekao...

Inače, prema sopstvenom priznanju, Lens je Britni prvoj priznao da je privržen muškarcima 2004. Tek dve godine kasnije, saopštio je i svetu da je gej. Ona se tada udala za prijatelja Džejsona Aleksandra u Las Vegasu, pa ubrzo i shvatila da je to bila greška.

- Otišao sam u Vegas, bio sam tu sve vreme tog haosa. Ona je bila odmah shvatila šta je uradila. Počela je da plače i baš joj nije bilo dobro. Odveo sam je bio u sobu, zagrlili smo se na krevetu i onda sam joj rekao da sam gej. Tad je bila prestala da plače. Nasmešila se - prisećao se 2019. u „Watch What Happens Live" s Endijem Koenom.

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike