Kris „NSYNC" pre nije mogao da podnese kolegu iz „suparničkog tima": Tek sad zakopali ratne sekire!

10.06.2021

06:15 >> 06:19

0

Kirkpatrik i Ej Džej iz grupe Bekstrit Bojs svojevremeno nisu mogli ni da budu u istoj prostoriji kolika je nerpeljivost vladala, ali godinama kasnije - jedno

Kris „NSYNC" pre nije mogao da podnese kolegu iz „suparničkog tima": Tek sad zakopali ratne sekire!
Copyright Kris Kirkpatrik Profimedia

Kris Kirkpatrik iz sastava „NSYNC” je sve do sada vešto krio da svojevremeno nije mogao da podnese jednog pevača iz „Bekstrit Bojsa“. U pitanju je Ej Edžej Meklin, s kojim se nedavno sastao zarad izvedbe singla „Air” u okviru „Music for Life” akcije prikupljanja sredstava, u Las Vegasu. Dvojac je pevao kao „ATCK” (All the Cool Kids), sastav među čijim je osnivačima, inače, Ej Džej.

U razgovoru sa stranim medijima, kom je proslavljeni „Bekstrit Boj” prisustvovao, nekadašnja zvezda „NSYNC-a” priznao je da ih je, posle izvesnog vremena, „pomirio” – život.

Ej Džej Meklin Profimedia

– Svojevremeno, Ej Džej i ja nismo mogli da budemo u istoj prostoriji – počeo je za „Variety” Kris, pa dodao: Ipak, uvek sam ga poštovao, kao i on mene. Sada, posle toliko godina i kako smo obojica roditelji, odrasli ljudi, sve se promenilo. Kad razmišljam o prošlosti, neverovatno mi je šta je koji bend uspeo da uradi i koliko smo dobro prošli – objasnio je on.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike