Kristin Dejvis o tenziji između Sare Džesike Parker i Kim Katral: Ljude ne možete da promenite!

15.06.2023

19:31

0

Glumica naglašava da i ne želi da troši svoju energiju na to

Kristin Dejvis o tenziji između Sare Džesike Parker i Kim Katral: Ljude ne možete da promenite!
Kristin Dejvis - Copyright Profimedia

Osvrnuvši se na iznova - sve glasnije priče o drami koja vlada između zvezda serije „Sex and the city", Sare Džesike Parker i Kim Katral, Kristin Dejvis dala je svoj komentar za „The Telegraph" pa naglasila kako i ne želi da troši svoju energiju na te tenzije. Ona je objasnila kako na to ni na koji način ne može da utiče, te da ljude niko ne može da promeni.

- Morate poštovati tuđe odluke, stavove. Ja svoju energiju neću da trošim na tu situaciju. Ne mogu nikoga da promenim - izjavila je u intervjuu ona, pa onda dodala:

- Razumem fanove, zaista, razumem što su uznemireni. Volela bih da mogu nešto da učinim, ali nije do mene.

Sara Džesika Parker, Profimedia
 

Ovaj intervju, inače, pojavio se za vestima da će se Kim ponovo pojaviti kao Samanta Džouns u serijalu „And just like that..." Iako to nije bio slučaj u protekloj sezoni, novom će gotovo zasigurno makar prošetati, jer je navodno osmišljen izvesni telefonski razgovor između njenog i Sarinog lika, Keri Bredšo.

Glumice se na setu, pak, neće ni sresti za to.

- Sve mora da raste, jer u suprotnom umire. Kad se serija završila, mislila sam, to je pametan potez. Nećemo sad da se ponavljamo... Bio je film, ne bismo li popunili rupe koje su ostale. E, onda se dogodio još jedan, pa još jedan? Sve je u meni reklo: „Dosta je" - izjavila je Katralova protekle godine za „Variety", suptilno se dotakavši čitavog „SATC" fijaska.

Sara Džesika, sa druge strane, jednom je prilikom i konkretnije progovorila o izvesnoj drami koja, navodilo se, između nje i njene koleginice vlada od pokušaja da se snimi i treći njihov film. Prema njenim rečima, to se nije dogodilo zbog zahteva koje je Kim imala, uz to i ističući kako je ni ona, kao ni Kristin i Sintija Nikson, nisu dobro tretirale.

Kim Katral, Profimedia
 

- Godine sam provela po setovima i uvek sam gledala da budem čovek prema svima, prema mojim zaposlenima... Niko drugi (osim Kim Katral) nije pričao o meni tako. Povredilo me je to - istakla je bila za „The Hollywood reporter".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike