Kristin Dejvis otvorila dušu posle oprečnih komentara na račun izgleda: Ništa gore nego da starite pred kamerama!

09.01.2022

07:01

0

Da nije poznata, osećala bi se sjajno, ali pošto je u centru pažnje, posebno sada tokom prikazivanja „And just like that", nije joj nimalo lako

Kristin Dejvis otvorila dušu posle oprečnih komentara na račun izgleda: Ništa gore nego da starite pred kamerama!
profimedia-0647101538 - Copyright Profimedia

Glumica Kristin Dejvis, najpoznatija kao Šarlot Jork Goldenblat iz serije „Seks i grad", pa „I tek tako...", otkrila je kako se oseća zbog silnih negativnih komentara na račun svog izgleda. Kao i njenu koleginicu Saru Džesiku Parker, naime, mnogi su je „napali" zbog i najmanjih stvari, poput bora smejalica koje se sada jasno vide na njenom licu.

Ove godine, Kristin će proslaviti 57. i, da nije svetski poznata, osećala bi se sjajno u svojoj koži, ali kako to ipak nije slučaj, ima raznih poteškoća na tom polju.

Ništa gore nema!

- To je neverovatan stres, stariti pred kamerama. Da vas neko upoređuje s mlađom verzijom vas samih. Da nisam poznata bila bih okej. Osećala bih se sjajno! Zdrava sam, jaka, imam sinčića od tri godine i nosam ga okolo kao od šale, sve je sasvim u redu - počela je ona nedavno u jednom intervjuu.

Kristin Dejvis Profimedia
 

- Ali, ja sam i na televiziji. Svi sve analiziraju, do najsitnijih detalja. To mi je uvek teško padalo. Pomislim kako sam super izgledala, što u ono vreme nisam tako snažno mislila - načela je još jednu temu ona.

Kruška

Podsećanja radi, Kristin je postala poznata u vreme „stare" serije, koja je ugledala svetlost dana 1998. godine. Gotovo da ne postoje mediji koji joj nisu ukazivali na to da je „građena kao kruška".

- To je isto bilo teško. Mogla sam da vežbam do besvesti, ali to nisam mogla da promenim, kao i natpise o meni. Upoređiveli su me sa Džesikom koja je i tada, bez obzira na to šta radila, kako se hranila, uvek bila sitna žena - objašnjavala je.

Incident

Jdna stvar joj je posebno ostala u sećanju - kad žena za pultom jedne radnje nije htela da joj proda bombone.

- „Ne mogu da Vam prodam ovo", rekla mi je - prisećala se Dejvisova, koja je onda mislila da se prodavačica šali.

Međutim, nije bila u pravu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

- Nije se šalila! Izašla sam iz prodavnice i otišla u drugu. Četiri kesice bombona sam tamo kupila i sve ih pojela. Tad su nas stvarno „provlačili kroz blato" zbog tela, kao sada zbog godina. A u stvari je preteško nositi se s takvim stvarima - rekla je bila za „New Beauty".

Paparaco fotografa je, takođe, teško otresti se.

- Dok jedete, razgovarate, mrštite se, možda padate... Ma, šta god da može da vas snađe u jednom danu, oni će nekako biti tu da to ovekoveče. O lošim fotografijama će onda da se priča, o vašoj kosi, licu... To vam je industrija - istakla je.

Dok se trudi da na takve stvari ne obraća mnogo pažnje, priznaje da i to nije baš tako lako izvodljivo.

- Ne možete svima da udovoljite. Pobednik ste ako ste okej sami sa sobom - rekla je za kraj, prenosi „E!News".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike