Pevač „Ramštajna" pod istragom zbog optužbi da je silovao nekoliko žena: Tvrde da su bile i drogirane, a jedna objasnila kako ih je birao!

15.06.2023

12:20

0

Tilu Lindemanu ovo nije prvi put da zbog ovoga upiru prstom u njega

Pevač „Ramštajna" pod istragom zbog optužbi da je silovao nekoliko žena: Tvrde da su bile i drogirane, a jedna objasnila kako ih je birao!
Til Lindeman - Copyright Profimedia

Nemačke vlasti pokrenule su istragu protiv „glave" grupe „Ramštajn", Tila Lindemana, zbog optužbi za s*ksualni napad na nekoliko žena tokom turneje.

Ista se vodi i zbog sumnji da ih je i drogirao, ističu iz kancelarije javnog tužioca u Berlinu.

Šelbi Lin, fan i Severne Irske, objasnila je kako je sa još nekolicinom devojaka „nasumično izabrana i odvedena u bekstejdž kod pevača tokom zabave koja se odvijala pred koncert u Litvaniji", piše „BBC". U piće joj je „vrlo očigledno nešto bilo sipano", a Til je pobesneo i napustio prostoriju pošto nije htela da ima odnose sa njim.

Lindeman se tereti za „kršenje člana 177 nemačkog krivičnog zakona, koji pokriva s*ksualni napad i silovanje", napominje „Tagesspiegel", a njegovi advokati oštro su odreagovali na dramu oko Linove, naglasivši da su „sve ti laži i da obećavaju kako će je zbog istih goniti".

Sa druge strane, „Ramštajn" je u svom obraćanju kazao za javnost da su sve optužbe „veoma ozbiljno shvatili". Važno im je da se svi koji im dolaze na šouove „osećaju sigurno i ispred i iza bine".

Til Lindeman, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike