Otuđenog muža Emili Ratajkovski dve žene optužile za seksualno uznemiravanje: Služio se i ucenama, samo da mu sve pođe za rukom!

31.03.2023

07:45

0

Jednoj je obećavao blistavu karijeru ali, navodi se, imajući zadnje namere

Otuđenog muža Emili Ratajkovski dve žene optužile za seksualno uznemiravanje: Služio se i ucenama, samo da mu sve pođe za rukom!
Emili Ratajkovski i Sebastijan Ber-Meklard - Copyright Profimedia

U otuđenog supruga Emili Ratajkovski i filmskog producenta koji je radio na projektima „Good Time" (2017) i „Uncut Gems" (2019), dve žene su uperile prstom zbog seksualnog uznemiravanja. „Variety" je objavio izveštaj u kom su detaljno opisane obe optužbe za nedolično ponašanje, prenose dalje strani mediji. Jedna od žena, inače, imala je 17 godina kada ju je Sebastijan Ber-Meklard unajmio za potrebe izvesnih scena u ostvarenju iz 2017. godine, a tokom kojih je ona „morala da bude naga".

Danas, ona ima 24 godine i iako pomenuti mediji nisu navodili svoje izvore, svakako su se pozabavili njenom izjavom, „oko koje ima i još raznih priča ispričanih od strane 12 drugih pripadnica nežnijeg pola". On se, kao i Emili, nije oglašavao akonto napisa. Njihovi predstavnici za medije ćute i na brojna pitanja koja im je uputio „People", dok danas ova dvadesetčetvorogodišnjakinja naglašava da je, pored toga što je bila kao od majke rođena, glumila je rame uz rame s glumcem koji je tada tek izašao iz zatvora.

Pored njih, takođe, u prostoriji je bilo još desetak, do dvanaest, muškaraca iz ekipe snimatelja, zajedno s režiserima Džošom i Benijem Safdijem.

- Već sam bila prestravljena, a stvari su se i pogoršale kada mi je kolega ničim izazvano šapnuo da bi „mogao da uđe dok su kamere uključene". Rekla sam: „Nikako" - prenosi njene reči tamošnja štampa, da bi ona zatim ostvarila romansu s producentom.

Ona je trajala oko dve godine posle snimanja za „Good Time", a scena koju je „obavila" na kraju se nije ni pojavila na platnu.

Druga žrtva

Druga žena je za „Variety" ispričala kako je Meklarda upoznala u periodu kada je rad na „Uncut Gems-u" bio aktivan. Tada, navodi se, on je pokušao da je „sredi" putem društvene mreže Instagram i „oblikuje kako treba", obećavajući joj blistavu karijeru kao „neko na poziciji u filmskoj industriji".

U to vreme, imala je 18 godina.

Sebastijan Ber-Meklard, Profimedia
 

- Počeli smo da se ljubimo i onda su se stvari otrgle kontroli - pričala je ona, koja se tada nalazila u stanu u kom je Sebastijan živeo s Emili.

- Desilo se šta se desilo, a da ja to otvoreno nisam želela. I ne, nije imao kondom - dodala je ona, pa naglasila i kako ju je vređao koristeći antisemitski jezik, pa se posle pravdao kako se šalio.

Njenu lokaciju, takođe, pratio je preko izvesne aplikacije na svom telefonu, pišu dalje pomenuti mediji, a ona tvrdi i kako je tada bio stupio u kontakt preko Instagrama s devojkom od 15 godina. Njene otpužbe akonto toga nije poricao, a onda pročulo se kako je bio u šemi i s asistentkinjom projekta, zbog čega je „popio" otkaz od Safdijevih (iz kompanije „Elara Pistures").

- Tim je bio brzo obavešten o svemu, u julu 2022. godine i naravno, odmah je odreagovano - kazala je predstavnica za medije iz „Elare" za „Variety".

Inače, žena koja je sa 17 snimala golišave scene tvrdi kako nikada nije razgovarala sa Sebastijanom o svojoj plati. Na kraju snimajućeg dana joj je kupio cigarete i to je otprilike sve što je iz svega „izvukla".

Podsetimo, Emili je podnela papire za razvod os Sebastijana u septembru 2022. godine u Njujorku, posle četiri godine braka, pisao je najpre „Page Six". Zajedno, dobili su sina Silvestera Apola Bera.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike