Frontmen "Ramštajna" pred optužbama za seksualno uznemiravanje: Primoravao devojke na intimne odnose ispod bine

07.06.2023

12:10

1

Bend tvrdi da su sve insinuacije tog tipa lažne

Frontmen "Ramštajna" pred optužbama za seksualno uznemiravanje: Primoravao devojke na intimne odnose ispod bine
Til Lindeman - Copyright Profimedia

Roker Til Lindeman, frontmen grupe "Ramštajn", našao se pred optužbama od strane nekoliko osoba da je primoravao mlade devojke da sa njim imaju intimne odnose pre i posle koncerta.

Kako se navodi, optužbe na račun pevača prvi put su iznete 25. maja, kada je devojka (24) iz Severne Irske rekla da je, uoči odlaska na koncert u Vilnjusu, stupila u kontakt sa ženom za koju se pričalo da fanovima može da pomogne da dobiju pristup ekskluzivnim zabavama, pre i posle koncerta.

Til Lindeman, Foto: Profimedia
Til Lindeman

Alena Makejeva - ime je žene koja je poslala poruku toj devojci sa pozivom da se pridruži zabavi u Vilnjusu. Međutim, u pauzi tokom koncerta, ona je odvedena u malu svlačionicu ispod bine, gde joj se pridružio roker.

Kako je ona ispričala, jasno mu je stavila do znanja da ne želi da ima intimne odnose sa njim, a on se naljutio. U nemačkim medijima se od tada pojavilo nekoliko sličnih priča.

Til Lindeman Profimedia
Til Lindeman

Sa druge strane, iz benda su odbacili sve optužbe na njihov račun, napisavši na Tviteru da se takve stvari nisu dešavale u njihovoj blizini, kao i da im nije poznao da vlasti sprovode neku istragu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike