Kitili je lančićima, satovima, od para jedva držala mikrofon: Julija Bikova za jednu pesmu uzela pola miliona evra! (FOTO)

14.06.2023

17:35

0

Ne nazivaju je za džabe kraljicom romskih slavlja

Kitili je lančićima, satovima, od para jedva držala mikrofon: Julija Bikova za jednu pesmu uzela pola miliona evra! (FOTO)
Julija Bikova - Copyright Youtube screenshot / Grand Nostalgija

Bugarska pevačica Julija Bikova opravdala je „titulu" kraljice romskih zabava. Mnogi su oni koji se i otimaju samo da im ona zapeva na uvce, objašnjava „Kurir", a kako su okupljeni na takvim veseljima uvek i široke ruke - Julija i ovoga puta kući nije otišla praznih džepova.

Nedavno, naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak u kojem se vidi kako Bikova peva i ne prestaje, a oduševljeni gosti kite je čime stignu.

Jedna ruka do lakta joj je bila puna skupocenih satova, za koje upućeni tvrde da koštaju zajedno skoro pola miliona evra, a sve to vas čeka u galeriji koja sledi.

Sa druge strane, pevačica je mikrofon od novčanica jedva držala, pa se veruje da je prethodno pomenutu cifru „zaokružila" i to zahvaljujući samo jednoj pesmi, istaknuto je u okviru Instagram „storija".

Bikova je, inače, ovde takođe na dobrom glasu i često gostuje u Srbiji. Sa sobom ume da povede trbušne plesačice, a s vremena na vreme peva i sa Emirom Habibovićem, takođe miljenikom na romskim slavljima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike