Peva dva sata, uzme puno para! Ovako Rada Manojlović ugovara tezge: Ista mi je cena i u klubovima i na svadbama

23.04.2023

23:12

0

Sve je otkrila do detalja

Peva dva sata, uzme puno para! Ovako Rada Manojlović ugovara tezge: Ista mi je cena i u klubovima i na svadbama
Rada Manojlović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Rada Manojlović ove godine raskrstila je saradnju sa menadžerom koji joj je vodio karijeru, a sve je preuzela njena sestra Maja Manojlović.

Ona je sada zakazala troduplo više nastupa, a zanimljiv deo koji je iznela o zaradama tiče se upravo ugovaranja tezgi.

ATAImages/ Antonio Ahel
Maja Manojlović

Kada je na Tviteru objavila spisak predstojećih gostovanja, jednu tviterašicu zanimalo je u kojim situacijama više zaradi.

- Da li se više zaradi od klupskog nastupa ili privatnog veselja? To mu dođe svadba, je l' da ? - postavila je pitanje nepoznata ženska osoba pevačici, pa je dobila i prilično detaljan odgovor.

- Ne znam šta da ti kažem, mislim da je kod svakog posebno, meni je, recimo, ista cena i u klubovima i na svadbama (rođendanima, proslavama firmi i tako dalje), s tim što na privatnim slavljima može da se uzme i jedan deo bakšiša eventualno preko cene, ali tu malo duže i pevaš.

Onda, obrni okreni, meni dođe isto. Neko ko peva mnogo duže na svadbi može da uzme i više, naravno, postoje orkestri koji pevaju 10-12 sati i, naravno, mogu fini iznos da zarade - rekla je ona, pa otkrila za koji vremenski period ona uzme dobre pare.

 

 

- Ne pevam preko dva sata, a u klubovima oko sat i po, sat i 45, tako da meni nije neka velika razlika. To ti ovako u kratkim crtama pričam, a naravno da ima više varijacija na temu - napisala je Manojlovićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike