Žena od sultana progovorila o snimku koji je postao viralan! Stavljali joj novac za bretele, ona se pravda: Inače to ne dozvoljavam

31.05.2023

11:12

0

Otkrila kako se sve izdešavalo i kako se snalazi u tim situacijama

Žena od sultana progovorila o snimku koji je postao viralan! Stavljali joj novac za bretele, ona se pravda: Inače to ne dozvoljavam
Tijana Milentijević - Copyright Instagram printscreen/tijanamilentijevic.official

Tijana Milentijević, poznatija kao "Žena od sultana", je pre nekoliko dana bila tema javnosti kada se pojavio snimak na kom joj, na jednom slavlju, stavljaju novčanice na bretele od haljine. 

Ona je sada prokomentarisala ovaj snimak, te istakla da inače takve stvari ne dozvoljava.

- Inače to i ne dozvoljavam, jedino sam tada dozvolila ovaj snimak što je izašao pošto je bila bretela u pitanju, inače ne dozvoljavam da mi tako prilaze ljudi i stavljaju gde žele - rekla je Tijana u "Amidži šou", pa dodala:

- Jedino da je fora, recimo za sandalu ili kada je bila prilika da su svi obučeni Getsbi fazon, pa sam imala traku na glavi, pa to može da bude zanimljivo, ali ne dam na neki način da bude i meni neprijatno.

ATAImages/M. M.
Tijana eM

Podsetimo, Tijana je pevala pesmu "A tebe nema" Zorice Brunclik, a gosti nisu žalili pa su joj davali sve što su imali. Kako se može videti na snimku, njoj su ruke bile pune novca, koji više nije mogla da drži, a sve su bile novčanice od 50, 100 i 200 evra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike