Begovićeva kuma plačući krenula za Sarajevo: Oglasio se i ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine, smrt pevačevog sina sve ih dotukla

13.06.2023

19:55

0

Bio je, kažu, svetlost i radost porodice

Begovićeva kuma plačući krenula za Sarajevo: Oglasio se i ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine, smrt pevačevog sina sve ih dotukla
Elmedin Konaković, Elvira Rahić, Selma Bajrami - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović/ATAImages/Antonio Anhel/Nikad nije kasno

Iznenadna smrt Armina Begovića, sina pevača Enesa Begovića, mnoge je poznate ostavila u suzama. Kuma i prijateljica, pevačica Elvira Rahić, kroz jecaje je istakla za jedne domaće medije da se već pakuje i odmah kreće za Sarajevo, gde je mladić umro u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, prema napisima tamošnje štampe. Kako je preneo „Express", Armin je bio na infektivnoj klinici.

- Enes ne može da govori, ne može ništa. Jako je teško i potresno. Velika tragedija nas je zadesila. Bolest je u pitanju, ne mogu o detaljima. Stvarno nisam u stanju da pričam. On je bio svetlost i radost za sve naše porodice. Enes je takve stvari doživeo poslednjih mesec dana, da ne znam kako preživljava... Istina je da je čekao dete, svakog dana čekamo da se porodi njegova supruga. Njih dvoje se živeli zaista mirni životom. Mnogo je velika tragedija... Pakujem se i krećem prema Sarajevu, čekamo da nam jave oko sahrane, oprostite mi, ali zaista jedva govorim - kazala je kroz suze ona za „Blic".

Enes Begović sa sinom Arminom, Printscreen/ Instagram/enesbegovic63
 

- El-Fatiha, neka mu je laka zemlja, a Enesu i porodici iskreno saučešće. Ne daj Bože nikome da ukopa svoje dete – izjavila je vidno potresena Selma Bajrami za „Express.ba".

Armin je, po poslednjim dostupnim informacijama, radio je u Ministarstvu spoljnih poslova Bosne i Hercegovine, a bavio se i ronjenjem. Povodom njegove smrti, oglasio se i ministar spoljnih poslova BiH, Elmedin Konaković.

- Tokom službene posete Velikoj Britaniji zadesila nas je tužna vest. Ministarstvo spoljnih poslova Bosne i Hercegovine ostalo je bez jednog člana kolektiva. Prerano nas je napustio kolega Armin Begović. Izražavamo iskreno saučešće Arminovoj porodici i prijateljima - napisao je on na svom Tviteru.

 

 

Podsetimo, prema rečima pevačevog menadžera, Arminu se vratila autoimuna bolest koja ga je mučila još u ranoj mladosti. Enes je sve vreme i u bolnici bio uz njega i sin mu je na kraju gotovo na rukiama umro.

- Do poslednjeg trenutka je bio sa njim... Svi smo šokirani, verujte mi. Enes nije u stanju da govori, ne mogu vam opisati tu bol. Svi smo umrli sa Arminom - kazao je između ostalog on, prenose domaći mediji pisanje „Republike".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike