Krenulo mu! Isak Šabanović kupio novi automobil, a sprema se i za veliku turneju: Idem u Ameriku da vidim London

12.06.2023

11:09

0

Pričao je i o nedavno dobijenoj nagradi

Krenulo mu! Isak Šabanović kupio novi automobil, a sprema se i za veliku turneju: Idem u Ameriku da vidim London
Isak Šabanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Isak Šabanović nedavno je odneo nagradu na „Beogradskom proleću“, a da ima kontinuitet u razvijanju karijere govori i da uskoro putuje na američku turneju.

Sve to se i isplati, po svemu sudeću, jer je u studio u Košutnjaku stigao novim automobilom, te je ispričao kakvi su mu utisci o svom delanju na estradi, kao i kakve planove ima.

– Mnogo mi znače nagrade, nagradu sam dobio od publike tako da treće mesto uopšte nije malo. To mi je već peta ili šesta nagradu za dve godine, idemo dalje. Svaka nagrada je podjednako bitna, ali naravno da mi je prva najdraža, taj Oskar popularnosti. Sada trenutno uživam u nagradi sa „Beogradskog proleća“ – kaže pevač, ističući da mu se dopadaju reakcije publike na pesmu "Svakoj sam po nešto dao".

– Veoma sam zadovoljan kako je publika reagovala, čujem da je jedna od retkih koja se pušta na radiju što mi je posebno drago. Pogrešio sam jer pesmu nisam promovisao na pravi nači, ali to je zbog toga što smo je radila namenski za festival.

Marija Mladjen/ATAImages
Isak Šabanović

U septembru ga, sa još nekoliko kolega i nekadašnjih učesnika „Zvezda Granda“ očekuje američka turneja.

- Presrećan sam zbog američke turneje. Pokušavam već dve godine, ali mi se nešto nije dalo. Kada sam video u pasošu vizu, otići ću. Nikad nisam bio tamo, idem da pevam našem narodu što me posebno raduje. Posetićemo nekolio gradova, sada sam se setio onog videa gde jedna devojka kaže: „Idem u Ameriku da vidim London“ – nasmejao se Isak, pa dodao ima nameru i da se provodi, ali i da radi i zaradi, prenosi Grand.online.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike