Isak Šabanović smršao, ima novi stil, pa se prisetio takmičenja kroz koje je prošao: U "Zvezdama Granda" je bila negativna energija! (VIDEO)

24.04.2023

08:30

0

Pevač je istakao da ne voli da se takmiči jer mu to ne daje nikakvu satisfakciju

Isak Šabanović smršao, ima novi stil, pa se prisetio takmičenja kroz koje je prošao: U "Zvezdama Granda" je bila negativna energija! (VIDEO)
Isak Šabanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Isak Šabanović se proteklog vikenda pojavio na festivalu "Beogradsko proleće", gde se takmičio sa pesmom "Svakoj sam po nešto dao". Pre nego što je otišao na binu, razgovarao je sa pripadnicima medija, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

Kako nam je otkrio, on je mislio da se više nikada neće takmičiti, ali mu je drago što je odabrao ovaj festival jer je upoznao mnogo ljudi.

ATAImages/ Antonio Ahel
Isak Šabanović

- Osmeh je maska protiv treme, jer se trenutno raspadam (smeh). Mislio sam da više nikad neću da se takmičim, to sam rekao, ali sad se ne takmičim toliko, milo mi je što sam upoznao mnoge ljude, što se družim - rekao je on, pa otkrio zašto više ne želi da se takmiči:

- Ne volim da gubim. Šalu na stranu, nije mi ovde kao u "Zvezdama Granda", tamo je bila neka negativna energija oko svega.  Ne volim da se takmičim jer mi je to asocijacija na ono "ko bolje peva", a mene to baš ne zanima. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Isak Šabanović

Ono što su mnogi primetili jeste da je Isak Šabanović smršao, a on se našalio da mu ne ide baš kako bi voleo. S druge strane, njegov stajling nije bio onakav kakav smo od njega navikli.

- Smršao sam zbog festivala (smeh). Šalim se, mršavim nekako već dva meseca, ali ne ide nešto. A za stajling su mi rekli da nikako ne obučem kožnu jaknu, ali dobro, valjaće ovo odelo za neke svadbe - ispričao je Isak.

Šta je pevač još otkrio, pogledajte u videu ispod:

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike