Šou reakcija Aleksandre Mladenović na hvale bivšeg dečka Isaka Šabanovića: Još ga i „poklopila" odgovorom! (FOTO)

07.04.2023

15:40

0

Pevačica je u emisiji nasmejala ceo studio kada je, najpre, prevrnula očima

Šou reakcija Aleksandre Mladenović na hvale bivšeg dečka Isaka Šabanovića: Još ga i „poklopila" odgovorom! (FOTO)
Aleksandra Mladenović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Mladenović je kao gošća emisije „Show se nastavlja", koja se prikazuje na televiziji „Blic", razgovarala na razne teme, ali u jednom trenutku je uspela i samo jednom reakcijom da nasmeje čitav studio. Naime, kada joj je pušten prilog u kom su kolege i prijatelji govorili o njoj i njenoj karijeri, pevačicin bivši dečko Isak Šabanović našao se među njima.

Printscreen ,,Show se nastavlja", Blic TV
 

Iako je za nju imao samo reči hvale, ona je bez pardona zakolutala očima na sve, a onda ga još i „ohladila" svojim odgovorom na čitavu scenu.

- Mislim sve najlepše. Nisam od onih koji budu sa nekim, pa pričaju svašta. Svako dobro joj želim - izjavio je Isak, a Aleksandra je onda prevrnula očima.

- Ne bih komentarisala, jer me njegovo mišljenje ne zanima. Ja takođe i njemu želim sve najbolje - kratka je bila u pomenutoj emisiji ona, koja se između ostalog dotakla i toga kakvi je momci privlače.

- Nikada nisam gledala fizički izgled. Naravno da volim da vidim lepog muškarca, ali duša mi je bitna. Mora da bude dobar čovek pre svega, da ima tu dobrotu u sebi i harizmu - otvorila je bila dušu ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike