Džali i Bubi zabranili ulazak u Srbiju, a sad im propao odlazak na američku turneju

12.05.2023

20:52

0

Reperima pasoši iz ambasade još uvek nisu vraćeni

Džali i Bubi zabranili ulazak u Srbiju, a sad im propao odlazak na američku turneju
Džala Brat i Buba Koreli - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Bosansko-hercegovačkom dvojcu Džali Bratu i Bubi Koreli je zabranjen ulazak u Srbiju, kada je izbio incident na njihovom nastupu u Nišu, a tom sankcijom, reperi su mnogo izgubili

Ali to nije sve. Džalu i Bubu je sada sačekala nova neprijatnost - njima je onemogućeno da otputuju u Ameriku, na zakazanu turneju, jer im nisu vraćeni pasoši iz ambasade, a dvojac je o svemu ovome obavestio pratioce na Instagramu.

Oni su istakli da će koncerti najavljeni za narednu nedelju biti pomereni, zbog novonastale situacije, a o svemu ovome oglasio se i menadžmen.

- Usled nepredviđenih okolnosti, Džala Brat i Buba Koreli nisu mogli da se ukrcaju na avion za SAD. Došlo je do greške sa njihovim dokumentima u sistemu i trenutno pokušavaju da to poprave, ali zbog toga što neće moći da stignu na vreme u Demojn, prinuđeni smo da pomerimo koncert za neki drugi datum, koji će naknadno biti objavljen. Oni će se slikati sa svima i ispoštovati ljude koliko su u mogućnosti. Oni dolaze, samo je pitanje vremena, nadamo se da će poleteti sutra. Ako se nešto promeni, bićete obavešteni, ai za sada, sve ostaje kako je planirano za druge gradove. Izvinjavamo se zbog neprijatnosti, hvala na razumevanju - stoji u zvaničnoj objavi koju su podelili i Džala i Buba.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike