Kako izgleda kad se Ceca znoji u teretani: Bez trunke šminke, istrajna do kraja! Otkrila i koliko kilograma je najviše imala u životu (FOTO)

08.06.2024

08:45

0

Pevačica i zbog posla i zbog zdravlja vredno trenira

Kako izgleda kad se Ceca znoji u teretani: Bez trunke šminke, istrajna do kraja! Otkrila i koliko kilograma je najviše imala u životu (FOTO)
Ceca Ražnatović na treningu - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

Ceca Ražnatović važi za ženu koja ima puno obaveza i uvek je rastrzana na sve strane, a naročito je to slučaj u mesecu kada ima finale "Zvezde Granda", svoju emisiju i brojne porodične proslave.  No, vremena za trening uvek nađe.

Ona se uvek trudi da održava vitku liniju, a neretko vežba i kod kuće. Na trening, očekivano, ide bez trunke šminke, u crnim helankama, beloj majici i sportskom topu. 

Ražnatovićeva, inače, liniju ne održava samo treninzima, već i posti svaki post, a uz biranu ishranu, praktikuje i posebne vežbe.

Pevačica kaže da nikome ne može da daje bilo kakve preporuke, ali da svima savetuje češće obroke, bez slatkiša, gaziranih napitaka i alkohola. Kondiciju održava i zbog izgleda i zbog zdravlja.

Priznaje da najradije jede meso i salate, što se u mnogim dijetama i preporučuje, ali ipak redovno posti svaki post.

Najveća kilaža koju je imala u životu je 66 kilograma, priznala je ranije.

Podsetimo, Ceca se oglasila pred veliko finale "Zvezda Granda", poručivši da je ponosna.

ATAImages/Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

- Ja sam najponosnija na to koliko su oni nadogradili sebe u pevačkom smislu i koliko je taj pomak primetan, znači da taj trud nije bio uzaludan i da su moji kandidati mnogo talentovani, brzo shvataju stvari (smeh).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike