Ceca Ražnatović prošetala cipele od 839 evra i progovorila o svojoj velikoj strasti: Obula ih je za specijalnu priliku (FOTO)

19.05.2023

22:19

1

Slaba je na tašne i cipele

Ceca Ražnatović prošetala cipele od 839 evra i progovorila o svojoj velikoj strasti: Obula ih je za specijalnu priliku (FOTO)
Ceca Ražnatović - Copyright Printscreen / mytheresa.com / Ceca Show, Blic TV

Ceca Ražnatović tokom trideset godina duge karijere ponela je razne skupocene toalete, a o mnogima se i danas priča. Pevačica u svom garderoberu ima dosta luksuznih komada poznatih svetskih brendova, a naročito je slaba na cipele i tašne.

U novoj epizodi svog dokumentarno-igranog serijala, "Ceca show", prikazano je detaljno snimanje na Košutnjaku, kada je pevačica primila prestižnu nagradu za životno delo.

Nikola Ristic/RTS/ATAImages
Ceca Ražnatović

Za tu priliku Ražnatovićeva se specijalno skockala, a pored duge bele haljine, nosila je i skupocene cipele, marke "Aquazzura".

U pitanju su bele salonke sa cirkonima i visokim štiklom. Na internetu ih ima u slobodnoj prodaji i koštaju neverovatnih 839 evra. U galeriji u nastavku teksta možete pogledati kako ih je Ceca iskombinovala i kako joj stoje.

Ovom prilikom, Ceca je progovorila o svojoj velikoj strasti, cipelama.

- Ljubomir kaže da svakoj ženi stoje Louboutin cipele, ali ja kažem da ne stoje. Moraš da imaš lepo stopalo, vitku nogu, lep list, još lepši članak, mali uzak članak. Što bi se reklo manekenski, doduše neke imaju i stubaste noge - konstatovala je Ceca pokazavši luksuzne cipele svojoj sestri.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Ceca Ražnatović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike