Veljko Ražnatović otvorio dušu: To mi je najsrećniji period u životu! Da me sutra ne bude, znam da bi mi dete bilo u sigurnim rukama

09.06.2023

11:49

1

Živim tako da mi puno ni ne treba, kaže Cecin sin

Veljko Ražnatović otvorio dušu: To mi je najsrećniji period u životu! Da me sutra ne bude, znam da bi mi dete bilo u sigurnim rukama
Veljko Ražnatović - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

Veljko Ražnatović otkako je oženio Bogdanu, zavoleo je njen rodni Titel, a ljubav prema selu postala je sve veća kada su dobili sinove Željka i Krstana.

Iako često govori o tome da takav život prija, te da u Beograd dođe samo kada ima razlog, sada je sa posebnom emocijom pričao o pogodnostima koje ima njegova porodica tamo. 

Miran porodični život za haos u Beogradu ne bi menjao ni za šta, a uporedio je kako svi provode vreme u Titelu, a kako u srpskoj prestonici.

- Provodim vreme sa porodicom u Titelu. Mi živimo na selu, imamo veliko dvorište. Kada smo u Beogradu odemo u zoološki vrt ili u igraonicu. Otkad ovako živim, mislim da mi je ovo najsrećniji period u životu - iskreno je rekao Veljko u emisiji "Ceca show", bacajući akcenat na porodicu, kao nešto što je "najvažniej u životu".

- Mi svi jurimo neke druge stvari i budalaštine koje nisu sreća ni pravi put, već je to sve ispred nas, a život prođe dok ti juriš kesu sa parama. Možda meni nikada ništa nije falilo u životu, ali evo ja sada živim takav život gde mi puno ni ne treba. Tako da mislim da mogu da kažem koju reč o tome - zaključuje Ražnatović.

Krštenje sina

Veljko i Bogdana na Spasovdan su krstili drugog naslednika Krstana, o čemu je 24sedam već pisao, a kum je bio Veljkov dugogodišnji prijatelj.

- Decu su mi krstili drugovi koji su mi se pokazali kao drugovi u životu, na koje mogu da račnam u pola dana, pola noći. Oni su odgovorni ljudi, da me sutra ne bude, ja znam da bi mi dete bilo u sigurnim rukama - tvrdi Cecin sin.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike