Ceca Ražnatović prvi put progovorila o Anastasijinom gubitku bebe i njenom povratku u Beograd: Skrećemo joj misli svi zajedno

08.06.2023

17:01

0

Pevačica, ali ni ostali članovi njene porodice, nisu želeli da komentarišu tešku situaciju u kojoj su se našli

Ceca Ražnatović prvi put progovorila o Anastasijinom gubitku bebe i njenom povratku u Beograd: Skrećemo joj misli svi zajedno
Ceca Ražnatović - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

Porodica Ražnatović nedavno je prošla kroz težak period, kada su saznali da je Anastasija Ražnatović izgubila bebu u petom mesecu trudnoće.

Mlada pevačica se vratila iz Sevilje u Beograd kako bi bila sa porodicom, a niko od njih se nije oglašavao ovim povodom sve do sada. 

Ceca nije skrivala da ju je radovalo što je ponovo sa ćerkom, koju dugo nije mogla da vidi i zagrli, a pogotovo što će joj biti podrška u teškom periodu. 

Printscreen BlicTV, Ceca show
Ceca Ražnatović

- Anastasija se vratila u Srbiju sada kada je Nemanja završio sezonu i to na najlepši mogući način, ulaskom u Ligu šampiona. To znači nama u ovom nama teškom trenutku, što je nama sjajna satisfakcija i motiv za dalje. Želim da kažem da sam se jako radovala, Anastasiju dugo nisam videla. Ona je od januara tamo, Željko i ja smo je posetili na 7 dana, ali to nije bilo dovoljno da se o svemu ispričamo lepo. Jako sam se radovala njenom dolasku - rekla je Ceca.

Kako je pevačica istakla, oni se svi trude da budu uz nju i da joj skrenu misli sa teške situacije u kojoj se našla.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca i Anastasija Ražnatović

- Skrećemo joj misli svi zajedno, baš sam se radovala njoj i napokon je došla na Željkov rođendan. Moram da kažem da smo mi svakodnevno po 7,8 puta na video call-u, ona je upućena u sve u našim životima - rekla je Ceca u novoj epizodi "Ceca show".

Podsetimo, vest da su izgubili bebu došla je od Anastasijinog dečka, fudbalera Nemanje Gudelja. 

On se zahvalio svima na podršci koju su pružali Anastasiji i njemu, te zamolio da ih razumeju da ne žele da pričaju o ovako teškoj stvari.

Instagram screenshot / cecaraznatovic
Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović

Anastasija je mesecima bila u Sevilji, jer je čekala papire, a sreća u nesreći je bila da je uspela da ih dobije nekoliko dana posle gubitka. Ona je odmah bukirala kartu i vratila se u Beograd.

Zbog svega što se desilo, Ražnatovići su u intimnoj atmosferi proslavili rođendan malog Željka, dok je Ceca odlučila da neće proslavljati 50. rođendan velikom žurkom, već će to učiniti u krugu porodice. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike