Ceca Ražnatović spremna za veliko finale "Zvezda Granda": Svi smo se mnogo trudili i radili

06.06.2024

21:20

0

I dalje u kontaktu sa starim kandidatima

Ceca Ražnatović spremna za veliko finale "Zvezda Granda": Svi smo se mnogo trudili i radili
Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Svetlana Ceca Ražnatović će u subotu, sa ostatkom žirija iz "Zvezda Granda", prisustvovati velikom finalu, a pevačica odmah na početku ističe da je iza njih zahtevan rad i da je konkurencija jaka.

- Polufinale nije mali uspeh, to je zapravo ogroman uspeh. Mnogo je krugova, mnogo otpevanih pesama, mnogo je znoja proliveno, mnogo smo svi drhtali, trudili se i radili, tako da je polufinale ogroman uspeh za sve kandidate - istakla je Ceca.

Poznato je da kandidati vole Cecu, a može se primetiti i da je ona zadovoljna postignutim.

- Ja sam najponosnija na to koliko su oni nadogradili sebe u pevačkom smislu i koliko je taj pomak primetan, znači da taj trud nije bio uzaludan i da su moji kandidati mnogo talentovani, brzo shvataju stvari (smeh) - rekla je za Grand.

ATAImages/M. M.
Ceca Ražnatović

Njeni kandidati važe za najkvalitetnije, a pa se tako i ove godine očekuje da neko od onih koje je ona spremala i ponese titulu Zvezde Granda.

- I prošle godine sam imala najviše kandidata, imala sam ih pet u finalu i prvih pet mesta je bilo mojih. Đole mi je pomrsio konce u zadnjem krugu, moj Dragan Đurić je bio drugi, Semir Džanković treći, mali Petar Bulatović peti, Sanela Hasić osma. Svi u prvih deset, to je ogroman uspeh - pohvalila se Ceca.

Iako je velika zvezda i ima svoje obaveze, Ceca nalazi vreme i za svoje bivše kandidate, te je sa njima u stalnom kontaktu.

ATAImages/Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

- Tako je, imamo grupu, Cecine zvezde 1, Cecine zvezde 2, Cecine zvezde 3, tako da smo mi stalno u kontaktu. I kandidati su između sebe u kontaktu. U grupi čestitamo praznike, rođendane, delimo neke situacije iz života.

Ceca se trudi da bude blaga prema svim kandidatima, ali je neretko u nezavidnu poziciju stavlja upravo Saša Popović, te je nedavno morala da odluči između svoja dva kandidata - Enisa Todića i Harisa Skarepa.

- Presudila sam u Enisovu korist zato što ga mnogo duže poznajem i nikad nisam krila da je bio moje mezimče. Haris se nije naljutio, on to potpuno razume.

ATAImages/Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

Na kraju, pevačica nije krila da se nada da će njen kandidat pobediti, a potom će zajedno to i proslaviti.

- Trebalo bi, ako gledamo objektivno da su svi kečevi kod mene, ali o tome ne odlučujem ja nego publika. Šta bude publika odlučila tako će da bude, publika glasa i ona bira šta joj se najviše sviđa - rekla je i nastavila:

- Ima mnogo kvalitetne dece, mnogo kvalitenih pevača, mnogo je kvalitetna sezona. Lepi i mladi ljudi, talentovani, pa ko bude bio bolji taj neka pobedi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike