Njihova veza je karmička, a da li će međusobni aspekti kralja Čarlsa III i kraljice Kamile uneti haos ili red u monarhiju?

09.05.2023

13:46

1

Autor: K. O.

Priča obuhvata pola veka, tri braka, jednu veoma javnu aferu i PR noćnu moru koja se pretvorila u najveću rehabilitaciju imidža ikada

Njihova veza je karmička, a da li će međusobni aspekti kralja Čarlsa III i kraljice Kamile uneti haos ili red u monarhiju?
Kralj Čarls III i kraljica Kamila - Copyright Leon Neal/Pool Photo via AP

Tokom vikenda iza nas na svečanoj ceremoniji zvanično je krunisan kralj Čarls III, a astrolozi su se zapitali da li će kralj i kraljica supruga u monarhiju uneti haos ili red, sudeći prema njihovim natalnim kartama.

Od samog starta njihova veza je nosila visoke uloge i veliku dramu. Priča obuhvata pola veka, tri braka, jednu veoma javnu aferu i PR noćnu moru koja se pretvorila u romantični ribrend koji je usledio u godinama iza nas.

Njihova ljubavna priča počela je u leto 1971. godine kada su se, tada dva dvadesetogodišnjaka i dva vodena znaka, prvi put predstavili jedno drugom. Odmah su poletele varnice.

Ipak, mlada Kamila udala se za Endrua Parkera Boulsa dve godine kasnije, dok je Čarls bolestan od ljubavi bio na moru. Nakon što je čuo vesti, on je svom ujaku preneo ovo veoma, veoma škorpionsko osećanje, napisavši: „Pretpostavljam da će osećaj praznine na kraju proći."

AP Photo/Frank Augstein
 

Čarls se oženio princezom Dajanom 1981. godine, sa Kamilom koja je prisustvovala njihovom venčanju. I taj brak doživeo je razvod jedanaest godina kasnije zbog navoda da je Čarls imao aferu sa Kamilom tokom svog braka.

Telefonski razgovor između tajnih ljubavnika je pušten javno i svet se zgražavao dok je Čarls izrazio svoju iskrenu želju da „živi u Kamilinim pantalonama“.

Nakon tragične smrti princeze Dajane 1997. godine, javnost nije bila nimalo zadovoljna što vidi Kamilu ponovo na sceni i na prinčevoj ruci. Ipak, ljubavnici su ustrajali, izašli na sud sa svojim PR-om i konačno vezali čvor i na građanskoj ceremoniji 2005. godine.

Kralj Čarls III rođen je 14. novembra 1948. godine, sa Suncem u znaku Škorpije svesne moći sa dekadentnim mesecom Bika. Kamila, rođena 17. jula 1947. ima svoje Sunce, Mesec, Merkur i Veneru, sve u kardinalnim vodama Raka.

Hugo Burnand/Royal Household 2023 via AP
 

Zašto su se stalno vraćali jedno drugom?

Kada je ljubav u pitanju, Rak je najnostalgičniji znak Zodijaka, a Škorpija tone duboko i ne pušta. Imajući ovo na umu, uviđamo kako i zašto su se ovo dvoje stalno vraćali jedno drugom. Rakom vlada Mesec i povezan je sa božanskim ženskim i arhetipom majke. Uz svu izraženu energiju Raka u Kamilinoj karti, možemo zaključiti da je ona majčinski tip koji može da pruži Čarlsu onu vrstu nege i pažnje koju mu je uskratila njegova stoička, često odsutna majka Bik.

Zanimljivo je da je Čarlsova bivša supruga, pokojna princeza Dajana, takođe imala Sunce u Raku. Svi Kamilini položaji u vezi sa Rakom su grupisani u dvanaestoj kući nevidljivog i nesvesnog. Koncentracija energije u njenoj dvanaestoj kući, posebno u njenoj Veneri, takođe govori o tajnoj prirodi njene doživotne veze sa Čarlsom.

I Kamila i Čarls imaju svoja Sunca u vodenim znacima. Elementarna sinergija nije sve kada je u pitanju astrološka kompatibilnost, ali omogućava određeno razumevanje među partnerima, slično mesto porekla ili vode ako želite. Vodeni znaci primaju i reaguju na svet na pojačan i intuitivan način. Privlačnost između njih bila je trenutna, nepobitna i trajna. Obe strane su duboko emotivne i lako ranjene, ali čini se da nijedna ne zna niti želi da javno otkrije tu svoju stranu. Kamila zbog njenog položaja u dvanaestoj kući, Čarls zbog pritiska da javno skine plašt neprobojne snage.

Printscreen Youtube/Sky News
 

Najveća rehabilitacija imidža u istoriji - zaslužuje krunu samo što je izdržala

Rakovi se često okarakterišu kao otvoreno osetljivi i donekle „meki“. Ipak, to nije baš tako. Rakovi kleštima krče put do vrha, podnose poraze i preživljavaju iz čistog inata, a imaju i nepokolebljivu odlučnost da dokažu da drugi nisu u pravu. Deo osetljivosti je stvaran, ali Rakovi imaju tendenciju da rano prepoznaju taj kvalitet kod sebe i preduzmu mere da čeliče i zaštite svoje meke donje stomake od emocionalnih napada.

Kao što je bivša urednica "Veniti Fera" Tina Braun rekla za Pejdž Siks - „Kamila je najveća rehabilitacija imidža u istoriji. Ona zaslužuje krunu samo zato što je izdržala.”

Čarlsova Venera planeta ljubavi i vezanosti je u konjunkciji sa Neptunom, planetom fantazije, zabluda i romantičnih ideala. Ovaj aspekt sugeriše da je NJ.K. V. uvek bio u vezi sa romansom iz bajke i njoj težio, a odlučna priroda njegovih fiksnih pozicija obezbedila je da konačno dobije ono što je želeo. Čarlsova Venera takođe čini zanimljiv sekstil sa Plutonom, planetom seksa, smrti i regeneracije. Ovaj aspekt ukazuje na malo Hada srčane energije, osobu koja želi izazov, voli dramu, žudi za intenzitetom i istinski želi da konzumira i da bude konzumirana ljubavlju.

Peter Tarry, Pool via AP, File
 

Kamila čini da se Čarls oseća bolje

U Čarlsu imamo gotičke sklonosti, poeziju na groblju, do smrti i zauvek, crnu čipku, pramenove kose koji su romantični. Kamilin Jupiter trlja se o Čarlsovo Sunce. Jupiter je planeta ekspanzije koja pozlati i raste sve što dotakne i ovo prijateljsko trenje sugeriše da Kamila čini da se Čarls oseća malo bolje nego što jeste, a pošto je Sunce u astrologiji zakoniti „kralj“, postoji implikacija da Kamila čini Čarlsa da se oseća punim, žestokim i sposobnim na način koji nije u stanju da realizuje sam.

Zanimljivo je da je Čarlsov južni čvor karmičkog duga u konjunkciji sa Kamilinim Hironom, tačkom u natalnoj karti koja govori o nasleđenom bolu i originalnim ranama. Ova konjunkcija sugeriše da su Kamila i Čarls bili privučeni međusobno zbog duboke potrebe za karmičkim zatvaranjem. Da parafraziramo Brema Stokera, „prešli su okeane vremena da budu zajedno“, a potreba da završe bilo koji ugovor o duši, pakt o seksualnoj magiji koji su započeli u dalekoj prošlosti primorala ih je da prkose tradiciji, očekivanjima i zakonima pristojnosti sve u ime ljubavi, napisao je astrolog za New York Post.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike