Megan Markl prvi put u javnosti nakon krunisanja kralja Čarlsa: U Britaniji nije bila, šetala se sa prijateljima (FOTO)

08.05.2023

15:17

0

Paparaci su je fotografisali u opuštenom izdanju, a princ Arči i princeza Lilibet nisu bili sa njom

Megan Markl prvi put u javnosti nakon krunisanja kralja Čarlsa: U Britaniji nije bila, šetala se sa prijateljima (FOTO)
Megan Markl - Copyright Profimedia

Proteklog vikenda, tačnije u subotu, održano je dugoočekivano krunisanje kralja Čarlsa III, te su sve oči bile uprte u Britaniju. Ipak, bilo je i onih koje je zanimalo šta se dešava preko okeana, odnosno u Americi, gde je bila kraljeva snaja Megan Markl.

Kao što je poznato, Megan je ostala u Americi sa decom - princom Arčijem i princezom Lilibet, a sve kako bi sinu proslavila rođendan, dok je princ Hari prisustvovao krunisanju svog oca

Kako je izgledala sama proslava u domu vojvode i vojvotkinje od Saseksa, niko ne zna, ali zato znamo šta je ona radila samo dan kasnije. 

Naime, paparaci su fotografisali Megan Markl dok je išla u šetnju sa prijateljima. Ona je uhvaćena u Santa Barbari, gde inače živi, sa prijateljima Markusom Andersonom i Heder Dorak.

Podsetimo, velika fama se podigla oko toga da li će Megan i Hari prisustvovati krunisanju, ali je na kraju stiglo zvanično saopštenje da će princ biti u Britaniji, dok nekadašnja glumica neće.

Tanjug/Andy Stenning/Pool photo via AP
Princ Hari na krunisanju kralja Čarlsa

 

Ipak, kako se navodi, na samom krunisanju je kralj Čarls nazdravio u čast svog unuka princa Arčija, a povodom njegovog rođendana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike