Novi par o kom bruji svet su Kelis i Bil Mari? Kažu da im razlika u godinama uopšte ne smeta, a evo šta ih je spojilo!

10.06.2023

07:59

0

Prema šuškanjima - ovo je prvi veliki šok za javnost otkako se pročulo da Al Paćino čeka dete s pola veka mlađom izabranicom

Novi par o kom bruji svet su Kelis i Bil Mari? Kažu da im razlika u godinama uopšte ne smeta, a evo šta ih je spojilo!
Kelis, Bil Mari - Copyright Profimedia, Pixabay

Kelis Rodžers i dve decenije kasnije s pesmom „Milkshake" aktivno „privlači sve momke sebi", kako ide tekst hita, ali skoro da i nema onih koji bi ikada pomislili da će jedan od njih biti čuveni Bil Mari. Prema daljem pisanju stranih medija pevačica i glumac, navodno, uredno uživaju u romansi ma šta okolina mislila o tome i razlika od skoro trideset godina među njima - nimalo im ne smeta.

Kelis, Profimedia
 

Vest o njihovoj navodnoj vezi prva je najšokantnija za saznanjem da Al Paćino čeka dete s pola veka mlađom izabranicom, komentariše tamošnja javnost, a pojedinci objašnjavaju i kako su emocije planule posle smrti drugog supruga Kelis, Majka More, koji se borio s rakom stomaka.

Prethodno, pet godina je provela u braku s reperom Nasom.

Tragedije su bile te koje su ih, prema daljim napisima spojile. Mari, veruje se, zna kako je Kelis, uzimajući u obzir da mu je druga izabranica preminula pre dve godine. Kao i Kelis, do oltara je išao dva puta. 

Nedavno, Bil je viđen na jednom od pevačicinih nastupa („Mighty Hoopla Festival"), a u bekstejdžu su se i fotografisali zajedno, posle dobrog provoda. Ona se, pak, kao i on, na navode o vezi ne obazire mnogo i ne daje komentare. Ljudi, međutim, ne prestaju o njima da pričaju i u Britaniji, prenosi „Mirror". 

- Prvo su viđeni u Americi, to je pokrenulo priče i, evo nas sad u Britaniji. Oboje su tu i očigledno je da se nešto dešava između njih. Životne muke koje su ih snašle sigurno su im zajednička tema... - govorio je izvor za „The Sun" tada, pa dodao: Šta god da ih je i pored toga spojilo, oboje su singl i uživaju jedno s drugim. Uprkos razlici u godinama, očigledno - dodao je.

Bil Mari, Profimedia
 

Bil se i trenutno nalazi u Londonu, zbog snimanja „Ghostbusters-a".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike