Bil Mari na stubu srama: Zbog maltretiranja saradnice prekinuto snimanje filma!

11.10.2022

14:42

1

Žena je za medije naglasila da nije mogla ni da mrdne, kako ju je svom snagom zadržao

Bil Mari na stubu srama: Zbog maltretiranja saradnice prekinuto snimanje filma!
profimedia-0673483569 - Copyright Profimedia

Glumac Bil Mari optužen je za „nasilno zadržavanje i ljubljenje" jedne saradnice iz produkcije, zbog čega je obustavljeno snimanje filma na kom su radili. Incident se, prema daljim navodima stranih medija, odvio još u aprilu na setu „Being Mortal".

U tom periodu, međutim, pisalo se kako je Mari samo „malo prešao granicu prijateljstva" sa značajno mlađom, javnosti nepoznatom koleginicom. Ona je za „Puck" tada, navodno, izjavila kako nije nikako mogla da izbegne neprijatnost jer je on mnogo veći i teži od nje.

Mari se letos oštro branio, pa tokom televizijskih gostovanja pričao kako se „samo šalio" i da se u stvari ništa strašno nije dogodilo. Sada, njegovi predstavnici ćute na sva pitanja koja je „NYPost" postavio povodom optužbi.

Izvesna žena podnela je zvaničnu žalbu, a sve njene navode je podržao službenik koji je bio i očevidac, piše u izveštaju. Na kraju, postignut je sporazum o neotrkivanju podataka, a glumca je sve to i koštalo oko 100.000 dolara.

Bil Mari, Profimedia
 

Ovo, inače, nije prvi put da se Bilu ovako nešto dešava. Džina Dejvis je nedavno bila otvorila dušu o svemu što je s njegove strane doživela tokom snimanja filma „Quick Change" 1989. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike