Suzana Mančić, bez dlake na jeziku: E, zato sam ja zvezda! (VIDEO)

09.06.2023

08:30

0

Voditeljka se nimalo ne stidi svog velikog uspeha, ali naglašava da je on uopšte nije „poneo"

Suzana Mančić, bez dlake na jeziku: E, zato sam ja zvezda! (VIDEO)
Suzana Mančić i Natalija Kunić - Copyright ATAImages/Marija Mlađen

Suzana Mančić je svoju blistavu karijeru započela još kao osamnaestogodišnjakinja i, s vremenom, napravila je takav uspeh da je svakako jedno od i te kako poznatih lica brojnim generacijama. Nekadašnja „loto devojka" od toga i ne beži. Kako je istakla tik pred dodelu nagrada „Naxi zvezda" prethodne večeri - oseća se kao prava zvezda.

- Da! Zato što trajem toliko dugo. Znaju me bake, deke, mame, tate i deca. Generacijski sam prisutna u mnogim kućama, porodicama... To samo može zvezda, zar ne? - kazala je Suzana pred okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

Ubrzo, naglasila je kako je slava uopšte nije „ponela".

- Dobro je što me nije „ponelo". I onda kad sam bila u najvećem usponu, nisam uopšte shvatala gde sam (smeh). Mislim da sam ostala normalna.

Na pitanje da li je kao mala znala da će biti tako, nije odgovorila potvrdno.

- Ne. Znate kako je moja majka pričala: „Bože, dete, kad si ti postala ovakva? Kad se setim, bila si tuta-muta, gde te stavim, tu te nađem" (smeh). Bila sam jako stidljiva, ali je valjda kroz ovaj posao ta druga strana moje ličnosti došla do izražaja - veruje Mančićeva.

Suzana Mančić s naslednicom Natalijom Kunić, ATAImages/Marija Mlađen
 

Po pitanju toga šta misli - kako se najbolje izboriti sa problemima u životu, te da li je više rizikovala u poslu ili ljubavi, čućete u snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike